Дали сакате кога "јајцата плескаат"?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Vo misionerska poza jas gore pleskaat aplauzi, a neznam zasto od pozadi ili taka narecena dogy poza nemozam cel, so site partnerki do sega sto sum bil gi bolelo ako probam da go nabivam do jajca ???? Steta jako e cuvstvoto koga pukaat aplauzi !

Најздраво е кога плескаат, тогаш му праат ќеф на женското газе или клиторисче зависно од местоположбата.

Најздраво е кога плескаат, тогаш му праат ќеф на женското газе или клиторисче зависно од местоположбата.

Тру, стимулираат Г спот и клит, особено у доги стајл, не да годи зависи и од големината на машкиот орган некад од убајни и солзи течат :)

цитирам "у матка ме маваш"- затоа со сегашнава избегавам до крај да бутам па затоа ретко кога има шлап шлуп :)

цитирам "у матка ме маваш"- затоа со сегашнава избегавам до крај да бутам па затоа ретко кога има шлап шлуп :)

Ова као видете колкаф ми е а? Циганката кога ја закопафте? :)
Нормално е да боли ако имаш така прилично поголем орган, е сеа па до толку до матка жими лево око, но можеби е така понежно девојчето.

Нормално е да боли ако имаш така прилично поголем орган, е сеа па до толку до матка жими лево око, но можеби е така понежно девојчето.
or, shallow vagina/low uterus

Мојата омилена доги стајл поза со сегашната партнерка неможаме да ја практикуваме :(, сме пробале повеќе пати и цело време се жали демек ја боли и неможе, така да ништо од плескање:mad:, а за плескање немам ништо против:)!!!

or, shallow vagina/low uterus

Тоа е веке мајка природа ако и е ниска матката, јбга гретоа нема да може да го осети до крај, ако не го осети до крај нема ни да ги осети ни „јајцата“ :)

Same here... само у доги стајл понекогаш се случува проблем зависи од положбата, 1 сантим изместување знае да и биде проблем.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 14:38 ---
Тру, стимулираат Г спот и клит, особено у доги стајл, не да годи зависи и од големината на машкиот орган некад од убајни и солзи течат :)

Блазеси ви, ние добиваме задоволено Его а вие плескање на 2 места во исто време...зато треба Респект кон мушкиот пол да покажете поише ;)

добро не биди и ти буквалиста плус јас цитирав а друга работа е што и јас осеќам превиткување кога ке го бутнам до крај како да мава у нешто :)

Абе кога ми прави мерак некоја пи*ка кога ќе се залетаме не да плескаат јајцата туку копам како багер бе брат. хехехехеех

Не е поврзано со темава, ама морав да се умешам.
Должината на вагината у просек е 8-9 сантима, така да повеќето машки стасуваат до матката. Удирањето во грлото знае да биде болно, особено ако се работи за девојче со малку сексуално искуство, или ако не е доволно опуштена, или не и се сака у моментот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom