Дали сакате кога "јајцата плескаат"?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.429
Поени од реакции
35.141
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
:kajg:
Добро, со други зборови...

За мажите: За време на сексот, дали сакате да пенетрирате до крај или пак само со „главичката” срамежливо го истражувате теренот?

Женки: Како ви е поубаво, до „даска” или не?

kaj moze da se zadrzi toa vletuvam brate a do sega se nemat zaleno :) a i ritamot nekako e po interesen koga se slusa

uvek idam do daska i normalno obozavam koa pleskaat jajcata

A be poubavo e do daska..ama ne mi se svigja zvukot sto se sozdava kako rezultat na "pleskanjeto na jajcata" posebno ako ide nekoja muzika u pozadina i onaka u ritmu muzici za ples.....пљас, пљас, пљас, пљас...

The_Grim напиша:
A be poubavo e do daska..ama ne mi se svigja zvukot sto se sozdava kako rezultat na "pleskanjeto na jajcata" posebno ako ide nekoja muzika u pozadina i onaka u ritmu muzici za ples.....пљас, пљас, пљас, пљас...
Баш звукот е супер:icon_lol: Посебно ако јајацата се така погооолемки и во доги стајл убаво го маваат клиторисот:icon_lol:

a be super e taka afrodizijacki deluva...ama ponekogas me fakja smea koga se usoglasuvam so ritamot na muzikata....

StormAngel напиша:
Сакам, не сакам...плескаат.
Што да праам, големки се. Тамам Кајгански јајца. :)

:pos: ....ubavo e da ima shto da pleska...pa sega jajca li ke se drugo li ke da e...samo neka pleska neshto...da bide zvucno...:sekss:

до даска
ама понекогаш кја тргнувам даската и јајцата заплескуваат

хм...па...

:kajg: море до даска би го ставил али со 1 см надвор зш еднаш го бапнав до даска и ми се заглави и едното јајце па морав уште дополнителни 30 минути да "работам" за да се извади од внатре:kajg: :sekss:

Virus напиша:
море до даска би го ставил али со 1 см надвор зш еднаш го бапнав до даска и ми се заглави и едното јајце па морав уште дополнителни 30 минути да "работам" за да се извади од внатре
Како ти заглавило едното јајце внатре? Зар е и тоа можно? Прв пат слушам вакво нешто:shok: :shok:

FortunE напиша:
Баш звукот е супер:icon_lol: Посебно ако јајацата се така погооолемки и во доги стајл убаво го маваат клиторисот:icon_lol:
Е, баш за такво плескање зборев! :je:

Топ!:sekss:

Acid напиша:
Е, баш за такво плескање зборев! :je:

Топ!:sekss:
Не знам кое е чувството кај вас машките, ама ако се погоди некој со големи јајца, во таква положба супер додатно задоволство дава мавањето. мх мх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom