YouTube (официјална тема)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не знам што се деси кај мене со youtube-во има некој апдејт направено изгледа и од страна ги нема тие предложени/или од ист канал видеа/слични видеа.. + ми се изгуби тоа ‘‘облачето‘‘ за гаснење на сабскрајб и сл што се појавуваат во тек на видеата.
Untitled.jpg

Дали и кај некој друг е вака или до мене е проблемот? Имам и адблок ако е можно до тоа да е?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Не знам што се деси кај мене со youtube-во има некој апдејт направено изгледа и од страна ги нема тие предложени/или од ист канал видеа/слични видеа.. + ми се изгуби тоа ‘‘облачето‘‘ за гаснење на сабскрајб и сл што се појавуваат во тек на видеата.
Прегледај го приврзокот 72685

Дали и кај некој друг е вака или до мене е проблемот? Имам и адблок ако е можно до тоа да е?
Кај сите веќе е така направено :) Еве кај мене како изгледа. untitled.JPG

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Член од
13 септември 2012
Мислења
59
Поени од реакции
8
Користам Google Chrome и во последниве недели опасни нервози имам кога пуштам видеа на YT ! Видеото ќе се наполни до крај ама пак кочи по неколку секунди и не може ниту да се ислуша на раат нити да се изгледа нешто. Пробав од други browsers и таму видеата работат ама ме интересира зашто на Google Chrome кочи само ... 100 пати го преинсталирав но пак истото :mad: Any help како да го средам ова ?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Има ли некој тука кој е партнер ја јутјуб? Бидејќи јас сум партнер ја јутјуб и заработувам од видеата на јутјуб сакам ако има некој исто така кој на форумов е јутјуб партнер да размениме некои работи... :)

Инаку како инфо немој да се лажете со тоа што некој ќе ви направи голема гледаност бидејќи тоа е нелегално ако ве откријат од јутјуб сте го јаделе дебело...

Член од
25 септември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Има ли некој тука кој е партнер ја јутјуб? Бидејќи јас сум партнер ја јутјуб и заработувам од видеата на јутјуб сакам ако има некој исто така кој на форумов е јутјуб партнер да размениме некои работи... :)

Инаку како инфо немој да се лажете со тоа што некој ќе ви направи голема гледаност бидејќи тоа е нелегално ако ве откријат од јутјуб сте го јаделе дебело...
zdr jas sum you tube partner veke nekolku meseci , pa ako sakas :) da mi objasnis kako odi zarabotuva~kata ....

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824

Епа како јас веќе 2 години работам како youtube специјалист и менаџер?

Можам да рангирам секакво видео, од секој niche на јутуб и постепено да ја зголемам гледаноста во зависност од вашите потреби. Да знаеш само колку музички артисти и компании прават нарачки ќе се зачудиш.

Едиствено нешто со кое не се ризикува е addsense. Кога се оптимизираат видеата ќе ги исклучиш рекламите, откако видеото ќе ти се рангира и ќе имаш народ што го бара твојот топик на youtube имаш секојдневна гледаност од луѓе што го бараат твоето видео.

Секој кој е заинтересиран нека ме исконтактира. Ќе му пратам мал милион успешни нарачки кои веќе подолго од 2 година стојат на youtube и никогаш не ми се вратил некој да ми рече дека го банирале ниту пак да му ги вратам парите :)

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Дали Youtube е редизајниран кај вас?
Еве како изгледа

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Кај мене нема ништо ново, не е редизајниран.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Екипа, ми треба програмче за симнување на клипови од youtube во avi или mp3. Порано имав нешто слично на мозилата и дирекно од youtube каналот имаше копче и се бираше резолуција и се симнуваше видеото, аудиото. Ако има некој нешто слично нека сподели :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Екипа, ми треба програмче за симнување на клипови од youtube во avi или mp3. Порано имав нешто слично на мозилата и дирекно од youtube каналот имаше копче и се бираше резолуција и се симнуваше видеото, аудиото. Ако има некој нешто слично нека сподели :)

http://www.youtube-mp3.org/ пробај го ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom