- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ќе стигнеш ти до казнени поени ако продолжиш да пишуваш на латиница!
Дечко, прв пат пишувам на латиница - али ако ти праи мерак- казни.
Ќе стигнеш ти до казнени поени ако продолжиш да пишуваш на латиница!
Кај сите веќе е така направено Еве кај мене како изгледа.Не знам што се деси кај мене со youtube-во има некој апдејт направено изгледа и од страна ги нема тие предложени/или од ист канал видеа/слични видеа.. + ми се изгуби тоа ‘‘облачето‘‘ за гаснење на сабскрајб и сл што се појавуваат во тек на видеата.
Прегледај го приврзокот 72685
Дали и кај некој друг е вака или до мене е проблемот? Имам и адблок ако е можно до тоа да е?
Кај мене го средив проблемот со сајдбар видеата до адблокот било,а тоа под тајмерот го немаКај сите веќе е така направено Еве кај мене како изгледа.Прегледај го приврзокот 72686
zdr jas sum you tube partner veke nekolku meseci , pa ako sakas da mi objasnis kako odi zarabotuva~kata ....Има ли некој тука кој е партнер ја јутјуб? Бидејќи јас сум партнер ја јутјуб и заработувам од видеата на јутјуб сакам ако има некој исто така кој на форумов е јутјуб партнер да размениме некои работи...
Инаку како инфо немој да се лажете со тоа што некој ќе ви направи голема гледаност бидејќи тоа е нелегално ако ве откријат од јутјуб сте го јаделе дебело...
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
If you see them, show them this information:
Има ли некој тука кој е партнер ја јутјуб? Бидејќи јас сум партнер ја јутјуб и заработувам од видеата на јутјуб сакам ако има некој исто така кој на форумов е јутјуб партнер да размениме некои работи...
Инаку како инфо немој да се лажете со тоа што некој ќе ви направи голема гледаност бидејќи тоа е нелегално ако ве откријат од јутјуб сте го јаделе дебело...
Да кај мене е редизајниран...Дали Youtube е редизајниран кај вас?
Еве како изгледа
Екипа, ми треба програмче за симнување на клипови од youtube во avi или mp3. Порано имав нешто слично на мозилата и дирекно од youtube каналот имаше копче и се бираше резолуција и се симнуваше видеото, аудиото. Ако има некој нешто слично нека сподели
Го знам ова ама само за mp-3, мене повеќе ми треба како екстензија за на youtube. thxhttp://www.youtube-mp3.org/ пробај го ова.