Биди здрав и жив.Темава ти е како игра (глумење како во филм дека постои супернатуралното) во која сакаш да не влечеш и нас?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Биди здрав и жив.Темава ти е како игра (глумење како во филм дека постои супернатуралното) во која сакаш да не влечеш и нас?
Само сакам кратко да се обратам и да се заблагодарам за добрите и зајадливи коментари.Ова не мора никој да го прифати како озбилно и да си остане секој со својот интелект.
Ова го пишувам како опомена пред се на младата популација која си игра со повикувањето на духови во стилот "Дедо,кажи ми што мисли дечкото за мене" и случајно можат да пробудат некој демон или дух и тој демон да влезе во психата на таа личност што е присутна во сеансата.
Инаку,за појаснување да ви кажам дека мозокот функционира со електрицитет кој е сразмерно наелектризиран позитивно и негативно.Така да,при губење на витални способности кај човекот електрицитетот може да го напушти мозокот и ако е компактен и посилен од атмосферата да премине во друга димензија.Ако опстане во таа форма може да се врати како реинкарнација кај новородено човечко тело.За повеќе димензии во човековото доживување не сме запознаени сем за некои нечовечки виши сили кои не знаеме дали постојат.Инаку,овој текст нема никаква религиска врска,туку сурова наука од алтернативните школи во Америка и Русија,така да секое поврзување со религија е погрешно.
Со твоите глупости што ги пишуваш се гледа дека прво не го читаш уводот,незнам поради кои причини дали од ретардираност или од тоа што имаш нешто против околината,но верувај дека околината ќе има нешто против тебе. Поздрав.ти стаиле дрога у хероинот
абе не троши букви на таквите ко него, продужи си ти.Со твоите глупости што ги пишуваш се гледа дека прво не го читаш уводот,незнам поради кои причини дали од ретардираност или од тоа што имаш нешто против околината,но верувај дека околината ќе има нешто против тебе. Поздрав.![]()
Роно Тенкиевски
http://forum.kajgana.com/threads/Јас-сум-од-иднината.21460/
овој е бледа копија некоја, фалц е како најк ер макс од битпазар.
Со твоите глупости што ги пишуваш се гледа дека прво не го читаш уводот,незнам поради кои причини дали од ретардираност или од тоа што имаш нешто против околината,но верувај дека околината ќе има нешто против тебе. Поздрав.![]()
Другар,сум прочитал дури една цела книга која ги објаснува димензите,спомнати се 3 ,а не 4-ри,односно 3-тата ти е вишок,инаку за информација книгата беше фантасика,да нема негативни реакции на моја страна и сум скептик за горе напишаното.
Како атеист го негирам постоењето на сите сенишни суштества во кои спаѓаат и духовите и демоните.Ако не се лазам според библијата демоните се паднати ангели кои сакале превласт,библиска приказна од кои америка со своите филмови направи милијарди на темата хорор осносно тие сенишни суштества кои се главни ликови ,а јас го негирам нивното постоење. Откако човекот ќе умре,нема да умре во целост,се додека некој го сака и се сеќава на него тој ќе зивее во нивните мисли,а секако физички да,нема задгробен зивот,не постои другар,постои еден и единствен свет,една димензија во која зивееш ти и зивеам и јас.А и религиозно духот немозе да стане демон,станува збор за енергија другар,а ако си учел физика ќе знаеш дека енергијата не мозе да се создаде туку таа е во самата природа,крузи.Мозеби ја отварас оваа тема како прашалник или некоја интересна страшна приказна,но далеку е од реалноста,не си под никакви седативи ниту си удрен,ништо не ти фали,го знам тоа затоа што и јас неверувам во ништо свето,тоа незначи дека сум чукнат тоа значи дека верувам во нешто друго,во науката,она што мозам да го почуствувм,видам,допрам,но ова ако е твоето верување,доволно го критикував.
Тоа значи дека ние живееме во дводимензионален свет, затоа што третата димензија е вишок, или јас грешно разбрав нешто? Ај ако сакаш кажи ми ги која е прва димензија, која е втора и која е вишок.
неписмена личност којаГледајќи по вашето искажување се гледа еднанеписмена особа штода бил Фројд жив ќе ја земал за заморче.
Да ги надополниме излагањата од вашите коментари,се гледа дека сте заинтересирани за димензиите,одма да напоменам дека димензиите се психолошки пристапи т.е електричната енергија на мозокот која се задржува во целост,ја менува формата,додека телото е вон вегетација,а електрицитетот слободно ја менува својата форма.Инетересно е тоа кога електрицитетот преминува од левит во втора димензија каде што се стекнува со поголема сила привлекувајќи ги спротивнонаелектризираните послаби електрицитети и преминува во форма на демон или фантом.Демоните можат во оваа форма да опстојат повеќе стотици години,хранејќи се со послаби електрицитети кои се новодојдени од левит т.е третата димензија.Доколку не ви е јасно за четвртата димензија,тоа е димензија која е во нормална состојба кај живиот човек,додека при смртта немора електрицитетот да се задржи во компактибилна состојба односно да се разнебити и човекот да биде дефинитивно мртов.
Првата димензија е врв на ротацијата на електрицитетот,таму електрицитетот преминува во многу појака форма и настојува да го направи кружното движење односно да се врати во четвртата димензија и во тоа успева во новородено човечко суштество или пак во веќе формиран човек,но со послеб интелект и тогаш се појавува болеста шизофренија.
Болеста шизофренија лекарите ја лечат на погрешен начин со седативи, а треба да се лечи со човек кој може вишокот на електрицитет да го усмери во просторот.
Електрицитетот кој влегува во новородено суштество не ствара болести туку се реинкарнира и ствара симбиоза која во многу случаеви е многу понапредна благодарение на минатите и новите искуства кои заедно содејствуват.
Да ги надополниме излагањата од вашите коментари,се гледа дека сте заинтересирани за димензиите,одма да напоменам дека димензиите се психолошки пристапи т.е електричната енергија на мозокот која се задржува во целост,ја менува формата,додека телото е вон вегетација,а електрицитетот слободно ја менува својата форма.Инетересно е тоа кога електрицитетот преминува од левит во втора димензија каде што се стекнува со поголема сила привлекувајќи ги спротивнонаелектризираните послаби електрицитети и преминува во форма на демон или фантом.Демоните можат во оваа форма да опстојат повеќе стотици години,хранејќи се со послаби електрицитети кои се новодојдени од левит т.е третата димензија.Доколку не ви е јасно за четвртата димензија,тоа е димензија која е во нормална состојба кај живиот човек,додека при смртта немора електрицитетот да се задржи во компактибилна состојба односно да се разнебити и човекот да биде дефинитивно мртов.
Првата димензија е врв на ротацијата на електрицитетот,таму електрицитетот преминува во многу појака форма и настојува да го направи кружното движење односно да се врати во четвртата димензија и во тоа успева во новородено човечко суштество или пак во веќе формиран човек,но со послеб интелект и тогаш се појавува болеста шизофренија.
Болеста шизофренија лекарите ја лечат на погрешен начин со седативи, а треба да се лечи со човек кој може вишокот на електрицитет да го усмери во просторот.
Електрицитетот кој влегува во новородено суштество не ствара болести туку се реинкарнира и ствара симбиоза која во многу случаеви е многу понапредна благодарение на минатите и новите искуства кои заедно содејствуват.