Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Дај објасни ни тука што е тоа илуминант, знаеш неписмен смум јас.
Уште еден доказ - клавијатуристот е илуминати!! На 1:07 минута, прави пирамида со рацете!! А на 2:04 добива скриени инструкции на мобилен за сублиминална манипулација!!

Сега сериозно. Типот е трол, жеден за внимание, баталете го.

Повеќе димензии во нашиот свет,постојат 4 димензии каде се преминува временскиот портал и одредени личности можат да преминуват од 4та во 3та па и во 2ра димензија.Во 1ва димензија не можат да влегуват затоа што 1вата димензија е завршна фаза на движењето на електрицитетот во мозокот.Во 1вата димензија мозокот се фабрикува и од него може да се пратат сигнали во 4тата димензија и да дојде до реинкарнација така што ќе го продолже својот живот.Третата е ЛЕВИД димензија т.е димензија каде човекот заминува за време на клиничка смрт а сепак е жив и доколку остане во таа состојба а телото го закопат човекот остане во таа димензија и преминува во 3тата димензија како дух а доколку стане лош може да биде и демон.Доколку стане демон човекот премине во 2рата димензија каде ќе ја соберат целата снага на електрицитетот и ќе станат јаки и ги викаме демони кои можат и имат сила да стварат добри и лоши дела.Значи од ова гледаме дека човековата форма на живот има живот после животот и живот после смртта.Најинтересно е смртта после смртта кога човекот е во првата димензија и неговиот електрицитет не е доволно силен да се спротивставе на разнебитувањето и тогаш неговиот електрицитет се распрснува во атмосферата.Доколку е доволно јак атмосферата го префрла во 4тата димензија каде живее нормалниот живот и се реинкарнира во повторно јас.Демоните и духовите можат да живеат бесконечно долго новечином живеат во сон додека некој не ги разбуде.За понатамшно пишување ќе пишуваме друг ден со нови сознанија.:coffee::facepalm:

Што е со останатите 7 димензии? Не знам до кај сте стигнале вие Илуминатите со науката (нели, вие сте биле фанатици за наука, затоа и Црквата ве гонела и ловела ко животни), но денес е прилично етаблирана верзијата дека универзумот е составен од 11 димензии. За останатото ќе ти ја рушам тезата некоја друга прилика :).

Леле темава како сум ја пропуштил...
1239855_629177407103162_1657063732_n.jpg

Модератор, супер модератор, администратор префрлете ја темава во ЧДА :pos:

Само сакам кратко да се обратам и да се заблагодарам за добрите и зајадливи коментари.Ова не мора никој да го прифати како озбилно и да си остане секој со својот интелект.
Ова го пишувам како опомена пред се на младата популација која си игра со повикувањето на духови во стилот "Дедо,кажи ми што мисли дечкото за мене" и случајно можат да пробудат некој демон или дух и тој демон да влезе во психата на таа личност што е присутна во сеансата.
Инаку,за појаснување да ви кажам дека мозокот функционира со електрицитет кој е сразмерно наелектризиран позитивно и негативно.Така да,при губење на витални способности кај човекот електрицитетот може да го напушти мозокот и ако е компактен и посилен од атмосферата да премине во друга димензија.Ако опстане во таа форма може да се врати како реинкарнација кај новородено човечко тело.За повеќе димензии во човековото доживување не сме запознаени сем за некои нечовечки виши сили кои не знаеме дали постојат.Инаку,овој текст нема никаква религиска врска,туку сурова наука од алтернативните школи во Америка и Русија,така да секое поврзување со религија е погрешно.

Темава ти е како игра (глумење како во филм дека постои супернатуралното) во која сакаш да не влечеш и нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom