Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Конте после натпреварот беше ладен ко шприцер, ќе им одржи воспитна во соблекувалната, мора да се свестат мамето да им го ебам такви грешки повеќе не смеат да прават.

После лекцијата ќе заборат дека го тепале Милан. Ќе им скисни за онај последниот гол.
Погба воспитно 3 меча нема да игра.
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 22:50 ---
А да, кој плукаше по Џовинкото ?
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 22:50 ---
А да, кој плукаше по Џовинкото ?
Јас :)

Некој бара воспитна за Погба кој играше без грешка цело полувреме и со неговото влегување во игра Јувентус едноставно танцуваше по таа десна страна .Сепак се греши иако имаше уште 2 играчи од одбраната .
Како и да е надигран беше Милан имаме добра сезона до сега во Сериа А .

Погба душата му ја извади на Констант едно време почнав за него да навивам да добие еден дуел пошто стварно жал ми падна :unsure:

Бонучи пак "Кикс" а :P

Немам пишувано подолго време овде, само сакам да прашам дали овие го гледале истиот натпревар што и ние го гледавме?
Која драма, кое спасување? Што зборувате бе луѓе?

p.s. Браво за Јуве, се враќаме во форма ;)

Првпат од кога се врати Џовинко постигнува да го наречеме решавачки гол, односно гол кој не поместува од нерешен резултат кон победа. Секоја чест за него и можеби ако продолжи да игра вака да врати дел од изгубената доверба...

Dobro e Ragazzi , ne e loso :) Cestito pobeda , sekogash koga gi pobedime ovie MERDASHITE mi se pravi kejf...

Jas pa nikogas ne mislev deka ke imame 19 bodovi od prvite 7 utakmici , i sme imale dosta tvrd raspored.

I slednoto kolo posle 2 nedeli igrame na gosti Firenze , pretpazlivo poshto i Champions Ligata e vo tie momenti.

Mi se dopagjashe Pogba po taa desna strana , samo mu pokaza na Padoin kako se igra , kakov talent imame samo , bravo bravo :D

Првпат од кога се врати Џовинко постигнува да го наречеме решавачки гол, односно гол кој не поместува од нерешен резултат кон победа. Секоја чест за него и можеби ако продолжи да игра вака да врати дел од изгубената доверба...

ај само да пишеш и ти нешто, а исто против милан лани у куп од слободен кога даде?

ај само да пишеш и ти нешто, а исто против милан лани у куп од слободен кога даде?

Не ги сметам натпреварите од купот туку само оние од лигата. Се даваше голови на 2-0, 0-2...

Инаку во купот и со Каљари го реши лани, ама не е тоа-тоа.

Не ги сметам натпреварите од купот туку само оние од лигата. Се даваше голови на 2-0, 0-2...

Инаку во купот и со Каљари го реши лани, ама не е тоа-тоа.

епа сега ти можеш ако сакаш да не ги сметаш и натпреварите во непарните денови од месецот во вечерните термини само на гостински терен, ама не е тоа тоа

Факт е дека Џовинко не е она што беше во Парма ама исто и факт е дека ја нема истата слобода пак се останва на оние улоги кои ги дава тренерот и слободата на играчите

Некој бара воспитна за Погба кој играше без грешка цело полувреме и со неговото влегување во игра Јувентус едноставно танцуваше по таа десна страна .Сепак се греши иако имаше уште 2 играчи од одбраната .
Како и да е надигран беше Милан имаме добра сезона до сега во Сериа А .

Погба стварно изигра без грешка се до 90тата минута, или кога и да го примивме голот. Дечкото едноставно толку е талентиран, што и голман да го стават ке биде добар.
Ама, не смее толку да лета у облаци и да мисли дека може тројца да издрибла, цела средина и лева страна му беше слободна да проигра, он идеше да изнуди фаул(или да издрибла, незнам кој му беше намерата). Џабе му е и 90 минути без грешка да ги изигра, ако направи ваква грешка на крај. Добро е што имавме 3:1.

А, се согласувам дека можеше и одбранта да изреагира подобро. Не памтам сега убаво, ама мислам дека Барзаљи требаше да тргна да ја болкира таа топка. Бонучи го имаше Матри одма на него и несмееше да мрда, а човекот на Барзаљи беше нешто подалеку. Да не зборам на памет, ке ја погледнеме снимката, ама јас мислам вака отпрлика дека беше.
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 23:49 ---
Да не беше некој од тука на собиранкиве што ги прават ЈувентусМк во Велес, Охрид и Скопје? :)
Јас бев во Скопје, т.е. скоро секоја утакмица сум, ама денеска имаше посебно добра атмосфера. (y)
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 23:56 ---
Видал последни 30тина минути наш најдобар играч, покажа како се игра со срце, иако цел натпревар губеше топки, пробуваше постојано на прва да игра, а не му успеваше. Последната третина од натпреварот ја изигра без грешка, дури имаше и една ситуација каде што ја изгуби топката и го бркаше играчот 10-15 метри и си ја врати.

Видал трча за пола тим :( Да имавме уште еден со такво срце кај ќе ни беше крајот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom