Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте да коментираме за денешниот дерби меч, доста за Бонучи :icon_lol: Ајде составите онадете ги тука

Ова би требало да се составите за вечер.Нема намера Конте да ја смени 3-5-2 формацијава за мечов со Милан,али позитивна ствар е што Падоин ќе игра на местото на Исла (y).Не дека Падоин е којзнае какво крило,али полош од Исла не може да биде.
1186342_10153379049375157_1639946148_n.jpg

Голема грешка шо не е Ештон во први единаесет.Матри ќе се праи тика така сам со себе у наш шеснаесетник.Да се надеваме дека грешам .:icon_lol: Forza Juve

и царот се враќа на средина MVP bring them on !

ТОООО ЦАРЕ ВРАТИО СИ СЕ ГДЕ СИ БИО КАД ТЕ НЕМА ете ви го маркизио 20 секунди орв тим и гол примаме,,,,,,,, тооооааа

Нека не се зафркаваат овие од управата ,нека му го продолзат договорот на Пирло .Каков Чаби Алонсо какви бакрачи .

ТОООО ЦАРЕ ВРАТИО СИ СЕ ГДЕ СИ БИО КАД ТЕ НЕМА ете ви го маркизио 20 секунди орв тим и гол примаме,,,,,,,, тооооааа

Не знаев дека Маркизио игра RCB или RWB фала на просветлувањето ,а па со погба 5 утакмици голој врнеа ? Гледај ги малце тријаголниците шо ги прат Пирло Маркизио и Видал средината не ја помина милан Цареее е тамо је био..

Ова веќе личи на Јуве

Не знаев дека Маркизио игра RCB или RWB фала на просветлувањето ,а па со погба 5 утакмици голој врнеа ? Гледај ги малце тријаголниците шо ги прат Пирло Маркизио и Видал средината не ја помина милан Цареее е тамо је био..

Ова веќе личи на Јуве

јак триаголник цареее планирам за дома 1 да си земам да не поминува мува, за 20 секунди ја поминаа средината голд дадоа.... а капак на се што играч мање сме со маркизио тешко и гол да дадеме ке се молиме на прило тевез со потез да решаваат

јак триаголник цареее планирам за дома 1 да си земам да не поминува мува, за 20 секунди ја поминаа средината голд дадоа.... а капак на се што играч мање сме со маркизио тешко и гол да дадеме ке се молиме на прило тевез со потез да решаваат

Земи си и од комарци штител ма да шо до лето нема да ти користи царе... гледај колку топки ги пресече а за голот ќе да беше Барзаљи крив......

Ако некој досега прави грешки тоа е Видал...

Земи си и од комарци штител ма да шо до лето нема да ти користи царе... гледај колку топки ги пресече а за голот ќе да беше Барзаљи крив......

Ако некој досега прави грешки тоа е Видал...
Vidal pokusava da napravi nes dali primeti koga mu ja dade u for na kva koj imase 100% sansa ama ja zapuka u vis, a markizo ne prezema odgovornost go nema

Vidal pokusava da napravi nes dali primeti koga mu ja dade u for na kva koj imase 100% sansa ama ja zapuka u vis, a markizo ne prezema odgovornost go nema

Епа тое муабетот и тој прај грешки ама голот да го пишиш грешка како на Маркизио не е во ред оти едноставно не беше до него па ни негова грешка. Маркизио назад отсече топчиња, одзеде топки напрај некој додавања едноставно не е толку експониран во ова формација тое то ама си ја брка работата и покрива поќе него било кој друг играч

Видал се заборавил дома , закаснил на утакмицава...
Слабо слабо, у прв напад одма гол примивме.
И да, пенал чист требаше да му свирнат на Тевез после контактот со Констант.

Видал се заборавил дома , закаснил на утакмицава...
Слабо слабо, у прв напад одма гол примивме.
И да, пенал чист требаше да му свирнат на Тевез после контактот со Констант.

Искрено јас не би го свирнал то пенал .. Киелини го прај истото секоја утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom