Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Дајте да коментираме за денешниот дерби меч, доста за Бонучи
Ајде составите онадете ги тука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и царот се враќа на средина MVP bring them on !
ТОООО ЦАРЕ ВРАТИО СИ СЕ ГДЕ СИ БИО КАД ТЕ НЕМА ете ви го маркизио 20 секунди орв тим и гол примаме,,,,,,,, тооооааа
Не знаев дека Маркизио игра RCB или RWB фала на просветлувањето ,а па со погба 5 утакмици голој врнеа ? Гледај ги малце тријаголниците шо ги прат Пирло Маркизио и Видал средината не ја помина милан Цареее е тамо је био..
Ова веќе личи на Јуве
јак триаголник цареее планирам за дома 1 да си земам да не поминува мува, за 20 секунди ја поминаа средината голд дадоа.... а капак на се што играч мање сме со маркизио тешко и гол да дадеме ке се молиме на прило тевез со потез да решаваат
Vidal pokusava da napravi nes dali primeti koga mu ja dade u for na kva koj imase 100% sansa ama ja zapuka u vis, a markizo ne prezema odgovornost go nemaЗеми си и од комарци штител ма да шо до лето нема да ти користи царе... гледај колку топки ги пресече а за голот ќе да беше Барзаљи крив......
Ако некој досега прави грешки тоа е Видал...
Vidal pokusava da napravi nes dali primeti koga mu ja dade u for na kva koj imase 100% sansa ama ja zapuka u vis, a markizo ne prezema odgovornost go nema
Видал се заборавил дома , закаснил на утакмицава...
Слабо слабо, у прв напад одма гол примивме.
И да, пенал чист требаше да му свирнат на Тевез после контактот со Констант.