Фала, само кажи ми кои програми ги опфаќа графички дизајн? Или не знаеш, сеедно чисто да знам иако се премислувам да не се ни пријавувам штом прочитав дека 50 кандидати ќе бидат изберени, кој знае каква ќе биде селекцијата...
Aбе не си ги троши парите по глупости, симни си видео курс за графички дизајн од линда туторијалс и вежбај, вежбај, вежбај.... мислиш ако во семос им ги дадеш парите мнгоу ќе те научат???Фала, само кажи ми кои програми ги опфаќа графички дизајн? Или не знаеш, сеедно чисто да знам иако се премислувам да не се ни пријавувам штом прочитав дека 50 кандидати ќе бидат изберени, кој знае каква ќе биде селекцијата...
Aбе не си ги троши парите по глупости, симни си видео курс за графички дизајн од линда туторијалс и вежбај, вежбај, вежбај.... мислиш ако во семос им ги дадеш парите мнгоу ќе те научат???
Ако качуваш 300 икони неделно да Израчунај ... колкава е една слика просечно, колку време ќе се чуваат и сл. Ако е една 100кб, ќе лапаш грубо 30МБ неделно. Во секој случај најмалиот пакет на почеток тоа ќе е доволен како простор па после ако сајтот почне да работи активно ќе мора да го зголемиш пакетот.ОД добар хостинг сајт што не паѓа често, и секако да има простор (одприлика 300 слики неделно ќе се прикачуваат). Се мислам за neotel
Го бива првиот пакет за почеток или ?
500кб зафаќа во просек една слика, просторот знам дека за почетниот месец два ќе е доволен, не бев сигурен за нивната стабилност и брзина. Фала у секој случајАко качуваш 300 икони неделно да Израчунај ... колкава е една слика просечно, колку време ќе се чуваат и сл. Ако е една 100кб, ќе лапаш грубо 30МБ неделно. Во секој случај најмалиот пакет на почеток тоа ќе е доволен како простор па после ако сајтот почне да работи активно ќе мора да го зголемиш пакетот.
http://www.mkhost.com.mk/500кб зафаќа во просек една слика, просторот знам дека за почетниот месец два ќе е доволен, не бев сигурен за нивната стабилност и брзина. Фала у секој случај
ППTemplate od 2014 calendar, vector ili psd...
Пробај оваTemplate od 2014 calendar, vector ili psd...
Серверите не им се тука, а и не е баш евтин. ухост е подобра варијанта, евтин, брз и стабилен.http://www.mkhost.com.mk/
Ако ти е наменет за МК тогаш ова, колку што знам серверите им се тука.
Ако ти е наменет за странство можеш и некој анлимитед пакет да најдеш
Серверите не им се тука, а и не е баш евтин. ухост е подобра варијанта, евтин, брз и стабилен.