5 пати у животов дали иам уплатено 3 пати фаќам. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 пати у животов дали иам уплатено 3 пати фаќам.![]()
Второто ќе да е. Овие 5 ливчиња се пишани у размер од 2 години. Денес уплатава беше после добри 2-3 години.Или лажеш или имаш голема среќа.![]()
Второто ќе да е. Овие 5 ливчиња се пишани у размер од 2 години. Денес уплатава беше после добри 2-3 години.
Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.
Што сте се фатиле за изразите
Ама ајде кога веќе е започнато орото... Ова bet value мене ми асоцира на коефициентот во сооднос со сигурноста на натпреварот. Пример доколку некој натпревари така не ти е сигурен, а од горе и 1.3 да излезе тогаш нема вредност да го играш. А пак, ако си убеден во некој натпревар и гледаш висок коеф. тогаш има и те како вредност да го играш. Многу едноставен пример е вчера Челзи кој беше натпревар да се каже со висока сигурност, а имаше одличен коеф. од 1.85.
.
Какви беа Интер лани па ги победија во Торино. Формата не е важна во дерби натпревар. Може Јувентус ќе победи ама дека заслужува 1.55 коефициент против Милан стварно е потценување, такви коефициенти даваат против Сасуоло, Џенова, Верона, а не Милан
повеќе од точно..кога Интер беше во најдобра форма и освои ЛШ па губеше од Милан кој играше со инвалиди, во такви дерби дуели не победува секогаш подобриот играчки кадар.
Јуве ми ја дае на едно т1 2+, ама мајката у сред пичка ја нивна, 4300 ми скинаа на друго каде што ги чекав 1. Глуперди едни неписмени, и сеа пак ќе извадат гз и ќе поминат група, такви гомна се Ѓубрентус. Смрдлив, местачки, небањат тим, у уста да им се измочам на Бонучи и компанија.
Форца Јуве, идеме на три бода.
П.с. Не сте местачи!![]()
све додека не го фатам ќе го играм и тоа ќе ги дуплирам сумите !!Луѓе не го играјте Јуве, пак ќе паднете на него![]()
све додека не го фатам ќе го играм и тоа ќе ги дуплирам сумите !!