Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Второто ќе да е. Овие 5 ливчиња се пишани у размер од 2 години. Денес уплатава беше после добри 2-3 години.

Ама мора да се признае машки играш за човек кој игра еднаш у годината кладилница. Обично таквите ставаат еден-два тикета по 50-100 денара уплата и си пратат онака лабаво, лаички... Секоја чест, со здравје да си ги трошиш парите и да не продолжиш да се коцкаш. :)

Јуве се по список мамето ваше, не втора во последна лига да ве пратат ѓубриња едни.

Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.

Isto brat...minatoto kolo 12 000 mi zemaa...ne fala niv pojke,posebno ne na poseriozno livce ...ili nedajboze singl/
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 07:56 ---
Што сте се фатиле за изразите :D

Ама ајде кога веќе е започнато орото... Ова bet value мене ми асоцира на коефициентот во сооднос со сигурноста на натпреварот. Пример доколку некој натпревари така не ти е сигурен, а од горе и 1.3 да излезе тогаш нема вредност да го играш. А пак, ако си убеден во некој натпревар и гледаш висок коеф. тогаш има и те како вредност да го играш. Многу едноставен пример е вчера Челзи кој беше натпревар да се каже со висока сигурност, а имаше одличен коеф. од 1.85.

.

Se slozuvam so mislenjevo..Znaci value bet ,ima koga koeficientot ima pogolema vrednost od onaa sto navistina vredi..Odnosno koga sansite za pobeda na nekoja ekipa se pogolemi od tie koi sto i gi dava kladilnicata...I najcesto samite si davame koj koeficient ni e VALUE,odnoso ima vrednost da se igra,vo odnos na koeficientot sto sme go ocekuvale za toj natprevar...Da receme jas za Celzi ocekuvav koef okolu 1.60,taka sto koef od 1.85 itekako imase Value,dodeka kladilnicite ne pocnaa da go spustaat ...Dodeka pak poklon koeficient za mene e,koga kladilnicata ke dade koeficient mnogu pogolem od vrednosta sto realno treba da bide...primer ke zemam eden hokej od pred 2 nedeli (Dornbirn - Olimpija ),za 1 bese 2.35, a olimpija ovaa godina igra so mladinci moze da se reci,i plus predhodno i koga bila pojaka nikogas ne go dobila Dornbirn nagosti..sto znaci 2.35 e golem poklon...Realno bi bilo da e 1.70 koef..

Какви беа Интер лани па ги победија во Торино. Формата не е важна во дерби натпревар. Може Јувентус ќе победи ама дека заслужува 1.55 коефициент против Милан стварно е потценување, такви коефициенти даваат против Сасуоло, Џенова, Верона, а не Милан

повеќе од точно..кога Интер беше во најдобра форма и освои ЛШ па губеше од Милан кој играше со инвалиди, во такви дерби дуели не победува секогаш подобриот играчки кадар.

Интер кога освои ЛШ на двапати го сокрши Милан таа сезона... Еднаш 0-4, а вториот пат 2-0 и тоа со играч помалку од првото полувреме и со 9 играчи од 90та мин.

повеќе од точно..кога Интер беше во најдобра форма и освои ЛШ па губеше од Милан кој играше со инвалиди, во такви дерби дуели не победува секогаш подобриот играчки кадар.

Е па ете ви пример за валуе Х2 на Милан ;)

Leave Juve alone...
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 12:10 ---
Јуве ми ја дае на едно т1 2+, ама мајката у сред пичка ја нивна, 4300 ми скинаа на друго каде што ги чекав 1. Глуперди едни неписмени, и сеа пак ќе извадат гз и ќе поминат група, такви гомна се Ѓубрентус. Смрдлив, местачки, небањат тим, у уста да им се измочам на Бонучи и компанија.

Знаеме дека глумиш :icon_lol:

:D Форца Јуве, идеме на три бода. :love:
П.с. Не сте местачи! :icon_mrgr:

Добро е што не се кладев вчера, пак Манчестер ќе ме заебеше... и Јуве :cautious:

2ew1jsi.jpg

На еден пријател. Мене вакво нешто да ми се случеше незнам дали ќе се опоравев. Иначе утакмициве не му се "дојави" СТРАШНА РАБОТА

Луѓе не го играјте Јуве, пак ќе паднете на него :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom