Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.

Ме скинаа и тогаш иначе :facepalm: Ама викам ај ќе тепаат, после имаат две со Реал, ако не тепаат сеа коа ќе тепаат. Значи го молам Господ да не поминат група, зашто греота ќе биде да отидат понатаму, ваква смрдлива екипа немало и нема ни да има. Нека си иде Галата даље, заслужуваат.

Ме скинаа и тогаш иначе :facepalm: Ама викам ај ќе тепаат, после имаат две со Реал, ако не тепаат сеа коа ќе тепаат. Значи го молам Господ да не поминат група, зашто греота ќе биде да отидат понатаму, ваква смрдлива екипа немало и нема ни да има. Нека си иде Галата даље, заслужуваат.

Со 6 комада примени дома?

Него ај, ке има барем некоја сатисфакција на сите вас што изгубивте пари на него...

Како што денес ги потценија Галатасарај против Јувентус, така се потценети и Милан во недела против Јувентус (1.55 за Јувентус?)

Него ај, ке има барем некоја сатисфакција на сите вас што изгубивте пари на него...

Брат значи ги мразам Јувентус, затоа и ги серам, затоа што ме боли коа ќе ме сјебе клубот што го мразам. :)

Па и Јунајтед дома прими 6 гола од Сити па титулата ја изгуби на гол разлика во последна секунда, не менува ништо еден меч :)

Манчестер ѓаволи да серете стоки едни :гомце:

Па и Јунајтед дома прими 6 гола од Сити па титулата ја изгуби на гол разлика во последна секунда, не менува ништо еден меч :)

Само што Јунајтед не играше во групи, и имаше грубо уште 20 меча да си ја поправи формата...

Ме уби само Јунајтед за 32 илади , за само 200 денари уплата. Ми се плаче ...

Само што Јунајтед не играше во групи, и имаше грубо уште 20 меча да си ја поправи формата...

Сепак не менува ништо 1 меч а особено колку гола ќе примат освен ако на крај не се гледа гол разлика.
До 6то коло се може да се случи.

Како што денес ги потценија Галатасарај против Јувентус, така се потценети и Милан во недела против Јувентус (1.55 за Јувентус?)

што се чудиш,ко да не си ги глеал Милан сезонава :pos:

што се чудиш,ко да не си ги глеал Милан сезонава :pos:

Какви беа Интер лани па ги победија во Торино. Формата не е важна во дерби натпревар. Може Јувентус ќе победи ама дека заслужува 1.55 коефициент против Милан стварно е потценување, такви коефициенти даваат против Сасуоло, Џенова, Верона, а не Милан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom