- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.606
- Поени од реакции
- 119.709
Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.
Ме скинаа и тогаш иначе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.
Ме скинаа и тогаш иначеАма викам ај ќе тепаат, после имаат две со Реал, ако не тепаат сеа коа ќе тепаат. Значи го молам Господ да не поминат група, зашто греота ќе биде да отидат понатаму, ваква смрдлива екипа немало и нема ни да има. Нека си иде Галата даље, заслужуваат.
Со 6 комада примени дома?
Него ај, ке има барем некоја сатисфакција на сите вас што изгубивте пари на него...
Со 6 комада примени дома?
Него ај, ке има барем некоја сатисфакција на сите вас што изгубивте пари на него...
Па и Јунајтед дома прими 6 гола од Сити па титулата ја изгуби на гол разлика во последна секунда, не менува ништо еден меч![]()
Ме уби само Јунајтед за 32 илади , за само 200 денари уплата. Ми се плаче ...
Само што Јунајтед не играше во групи, и имаше грубо уште 20 меча да си ја поправи формата...
Како што денес ги потценија Галатасарај против Јувентус, така се потценети и Милан во недела против Јувентус (1.55 за Јувентус?)
што се чудиш,ко да не си ги глеал Милан сезонава![]()