Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен 1-1
Јунајтед 2-3
Андерлехт 2-3 второ полувреме
Бенфика 2 било кога
Баерн 2-3 второ полувреме

Добивка 3700

Бенфика неможеа еден гол у второ да дадат у пичку матер

sve da im ebam.png

Коа несака несака.. Минатото коло и бенфика ја имав 3+ 2-0 полувреме и така остана и сеа исто неможеше еден гол у второ да падне.. Па да му ебам мајката

ах тој манчестер мораше ли да прими гол, зарем се до толку очајни...

Во 70та минута бев во кладилница и на х на Зенит беше 1.7. Еден си ја одигра за 1000че и си стави 1700 во џеб по брза постапка :свиркам:

За вечер ги играв Барса 2ка, Атлетико х2 и Челзи 2ка.

Утре Јунајтед х2, Леверкузен кец и ПСЖ кец.

:свиркам::свиркам:

Фала ти Рофлер или како и да ти е името :icon_mrgr:

Едит: Хегелер ја решил во 92ра, Ролфес го дал првиот.

не се големи пари ама кога знаеш дека на 15ти зимаш плата,а немаш скршен денар доволно е:)
dhe3.jpg

Attachments

• DSC00063.jpg
    DSC00063.jpg
    542,3 KB · Прегледи: 3
Јуве ми ја дае на едно т1 2+, ама мајката у сред пичка ја нивна, 4300 ми скинаа на друго каде што ги чекав 1. Глуперди едни неписмени, и сеа пак ќе извадат гз и ќе поминат група, такви гомна се Ѓубрентус. Смрдлив, местачки, небањат тим, у уста да им се измочам на Бонучи и компанија.

Арно ми е коа ја допишав Јунајтед,и тоа се мислев,кој кога ако не свој свога:facepalm:

Јуве ми ја дае на едно т1 2+, ама мајката у сред пичка ја нивна, 4300 ми скинаа на друго каде што ги чекав 1. Глуперди едни неписмени, и сеа пак ќе извадат гз и ќе поминат група, такви гомна се Ѓубрентус. Смрдлив, местачки, небањат тим, у уста да им се измочам на Бонучи и компанија.

Одкога ми скинаа 10.000 против Нордсјеланд или Копенхаген ни ја незнам веке кој игра од тие , не ги ставам брат. Од грешки се учи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom