Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Приметив интересен феномен во последниов период, иако пијам доста ретко јас а и моите другари, (кои пијат многу често т.е. сега веќе не) приметивме дека не е веќе иста.
1. Не е толку газирана - не реже, лесен доказ за ова е што сега може да се пие на екс, и тоа во големи количини, без разлика дали е ладне, и кога е отворена - не испарила. Ако порано го направев ова, завршував со грч на лице, од газираноста, и гребењето на грло.
2. Вкусот и е како да стоела неколку часа отворена, повеќе се осеќа захаринот/шеќерот или што и да ставаат, го нема силниот и уникатен вкус како на времето, недостаток на карамела? исто така.
3. Шмекот после да речеме неколку минути од конзумирањето е друг, малце повеќе како да се осеќаат адитивите, хемиите или што и да има во неа, едноставно вкусот е осетно променет и полош.
Некој да приметил нешто од ова? исто така намалувањето на цените го "потврдуваат" горе доле овој податок...
1. Не е толку газирана - не реже, лесен доказ за ова е што сега може да се пие на екс, и тоа во големи количини, без разлика дали е ладне, и кога е отворена - не испарила. Ако порано го направев ова, завршував со грч на лице, од газираноста, и гребењето на грло.
2. Вкусот и е како да стоела неколку часа отворена, повеќе се осеќа захаринот/шеќерот или што и да ставаат, го нема силниот и уникатен вкус како на времето, недостаток на карамела? исто така.
3. Шмекот после да речеме неколку минути од конзумирањето е друг, малце повеќе како да се осеќаат адитивите, хемиите или што и да има во неа, едноставно вкусот е осетно променет и полош.
Некој да приметил нешто од ова? исто така намалувањето на цените го "потврдуваат" горе доле овој податок...