Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што сте се фатиле за изразите :D

Ама ајде кога веќе е започнато орото... Ова bet value мене ми асоцира на коефициентот во сооднос со сигурноста на натпреварот. Пример доколку некој натпревари така не ти е сигурен, а од горе и 1.3 да излезе тогаш нема вредност да го играш. А пак, ако си убеден во некој натпревар и гледаш висок коеф. тогаш има и те како вредност да го играш. Многу едноставен пример е вчера Челзи кој беше натпревар да се каже со висока сигурност, а имаше одличен коеф. од 1.85.

Од вчера ги играв ПСЖ кец, а сега гледам без Силва и Алекс :oops:

Се надеваме дека нема ми го промени мислењето кое ми беше цврсто за кец минатите денови...

кај виде? оти пиша некој поназад? игра Алекс прва постава..

ПСЖ - Т12+
Андерлехт - ГГ
Реал - НГ

Ептен се шпекулира со овие составиве, за Галата велеа без Снајдер и Дрогба, па сега прочитав дека и двајцата ќе играат, па којзнае што ќе видам кога ќе излезат на теренот :D

моментот коа ја факаш псж у 5мин т1 1+полувреме @ 1.75 :D

Колку се ќилави Сити, средина не поминаа а јас ги играв ГГ.

ПСЖ си гази незнам зошто не ја ставив.
Пола човек пола звер име му је ...

Ај сега нека примат гол ПСЖ, само еден и така нека остане :)

Мртви реал неможат два гола да им дадат на копенхаген МРТВИ

Во систем 2/5 ми се Јувентус и Сити 2 во 1 како и Леверкузен 1-Х и Андерлехт 2-Х. Ми беше и Плзен 2&0-2 ама веќе ме паднаа :P

Инаку едно за проба за 20 носи 1500:

Манчестер 2&2-3
Сити 1&3+
Леверкузен и Андерлехт ГГ

Држ те среќа луѓе, ги годам 4-ве од условот на полувреме :P Него да не знае некој како заврши Ст. Рафаел ракомет во фикс ми беше...?

Ептен се шпекулира со овие составиве, за Галата велеа без Снајдер и Дрогба, па сега прочитав дека и двајцата ќе играат, па којзнае што ќе видам кога ќе излезат на теренот :D

еден саат пред почеток ќе си отвориш уефа.ком и имаш состави и одиш да уплатиш :)

Јуниорскава Лига на Шампиони 14/15 за сеа 3+ и 9/15 ГГ3+.Кој ги играл на голови добро си ќарил.

Арно што спортската на полувремето ми излегува, оти како што губи Јуве најдобриот потег ќе ми беше да си легнам да спијам. Сепка подобро ќе биде уште еден да даде Леверкузен и Јунајтед по можност да го држи резултатот.

Колку се ќилави Сити, средина не поминаа а јас ги играв ГГ.

Ај ти гг ај јас па со кој акл ги играм 1 ееееееј смотан играм шампионот и екипата која има толкаво искуство и историја бо л,ш да изгуби од екипа која нема ни И од историја и искуство во л.ш ама викам ај ке изненадат има толку мн добри и скапи играци а да не зборам за резервна клупа а пак нашите коментатори велат дека немаат кој да пустат да смени игра освен Силва кој бесе повреден и тан да не должам и да не ги набројувам фудбалерите на сити кои се на клупа па и тие на теренот кои имиња се еј.......... 3 паса по ред да не можат да сврзат

Само нека си останат вака,и за утре ќе се ја чекам тотанхем.

А Андерлехт промашија пенал, а ги имав во систем х-1...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom