N
Nicky Santoro
Гостин
Доста оптимистички![]()
х2 плзен ја имам играно.Али еве 2:1 e
Манчестер не ја играм а ако ме излажи некако тоа ќе биде ГГ на некој тикет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста оптимистички![]()
Ме интересира што е за тебе value ? Дали 1.05 може да има value ?
Ова чисто информативно,само ме интересира што ќе кажеш.![]()
Чисто информативно, можеш да си го изгуглаш истово...
Иако, имаш друга цел со постов, сепак ке ти одговорам, не, 1.05 нема bet value... и никогаш нема ни да има, форумот е полн со примери од ливчиња кои ставиле утакмица со 1.05 за да им исполнат услов за супер тип, и ги насамарила баш таа утакмица...
Грешиш батка ама ќе си го дознаеш и тоа со текот на времето.
Имав намера да те прашам бидејќи ги користиш тие термини,па да видам стручно мислење.Лоша намера немав,само сакав да видам што ќе кажеш.
Поздрав.![]()
Грешиш батка ама ќе си го дознаеш и тоа со текот на времето.
Имав намера да те прашам бидејќи ги користиш тие термини,па да видам стручно мислење.Лоша намера немав,само сакав да видам што ќе кажеш.
Поздрав.![]()
Еве да речеме играш на големи пари, кажи ми дали ти се исплати да ставиш 100 000 денари на 1.05 коефициент за да бидеш 5000 денари ќар? Одговорот секако дека е не. 1.30 како што е Јуве на пример може да биде value bet али ипак ова е ЛШ и тука нема некоја преголема сигурност и некоја преголема разлика во класи, нормално со исклучоци.
Ова ти го кажувам од моја гледна точка, можеби твојот начин на играње е поинаков и не ти се мешам во истиот, али чисто само колку да се надоврзам на муабетот со Vidooq.