Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира што е за тебе value ? Дали 1.05 може да има value ?

Ова чисто информативно,само ме интересира што ќе кажеш.:)

Чисто информативно, можеш да си го изгуглаш истово...
Иако, имаш друга цел со постов, сепак ке ти одговорам, не, 1.05 нема bet value... и никогаш нема ни да има, форумот е полн со примери од ливчиња кои ставиле утакмица со 1.05 за да им исполнат услов за супер тип, и ги насамарила баш таа утакмица...

Чисто информативно, можеш да си го изгуглаш истово...
Иако, имаш друга цел со постов, сепак ке ти одговорам, не, 1.05 нема bet value... и никогаш нема ни да има, форумот е полн со примери од ливчиња кои ставиле утакмица со 1.05 за да им исполнат услов за супер тип, и ги насамарила баш таа утакмица...

Грешиш батка ама ќе си го дознаеш и тоа со текот на времето.(y)

Имав намера да те прашам бидејќи ги користиш тие термини,па да видам стручно мислење.Лоша намера немав,само сакав да видам што ќе кажеш.

Поздрав.(y)

иначе, за денес...

Андрлехт тим1
Јуве 2-3
Бајерн тим1
Сити 2-3
ПСЖ Х
Шахтјор GG
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 19:02 ---

Имав намера да те прашам бидејќи ги користиш тие термини,па да видам стручно мислење.Лоша намера немав,само сакав да видам што ќе кажеш.

Поздрав.(y)

Зошто мислиш така?

deneska igrav
Anderlecht. 1 2,5
Man. C 1 3.2
Man.U 2 2.85
PSG 3+ 1.95

na 50-ce 2.223den vo sport life

Поздрав.(y)

Еве да речеме играш на големи пари, кажи ми дали ти се исплати да ставиш 100 000 денари на 1.05 коефициент за да бидеш 5000 денари ќар? Одговорот секако дека е не. 1.30 како што е Јуве на пример може да биде value bet али ипак ова е ЛШ и тука нема некоја преголема сигурност и некоја преголема разлика во класи, нормално со исклучоци.
Ова ти го кажувам од моја гледна точка, можеби твојот начин на играње е поинаков и не ти се мешам во истиот, али чисто само колку да се надоврзам на муабетот со Vidooq.

Додека да уплатам нешто секоја секунда се предомислувам :D конечно пишав нешто.
Леверкузен 1
Манчестер Ј х2
Сити 0-2
Олимпијакос 2-3 гола
за 50
Леверкузен 1
Манчестер Ј 2&т2
Олимпиакос 2-3 гола
50 и ова.

1,05 за мене не е value bet па која и да е утакмица.
Од 1,15 па на горе може да се прави муабет иако не играм така никогаш.

Почнувам Леверкузен на секое ливче да го гледам.... а и ја го имам кец...

Одамна немав влезено во кладилница и ај пишав едно колку да ми биде итересно.
Шахтар - Ман Јун 2
ПСЖ - Бенфика 3+
Сити - Баерн 2
Андерлехт - Олимпиакос 1
Леверкузен - Сосиедад 1

Еве да речеме играш на големи пари, кажи ми дали ти се исплати да ставиш 100 000 денари на 1.05 коефициент за да бидеш 5000 денари ќар? Одговорот секако дека е не. 1.30 како што е Јуве на пример може да биде value bet али ипак ова е ЛШ и тука нема некоја преголема сигурност и некоја преголема разлика во класи, нормално со исклучоци.
Ова ти го кажувам од моја гледна точка, можеби твојот начин на играње е поинаков и не ти се мешам во истиот, али чисто само колку да се надоврзам на муабетот со Vidooq.

Абе нема човек што ризикува голема пара на мал коефициент нон стоп.Јас зборев за вредност дали има и 1.05 или како по нетов што постираат типови само над 3коеф. и пишуваат big value.Тоа ме интересираше.
Дали тоа може некогаш да се случи..Еве на пример и Кимки имаа 1.05-1.10 па го јадеа немиен 11 разлика.:pos:

Со него се согласувам за Дортмунд дека едноставно коефициентот не беше доволно добар,иако Дортмунд скоро очигледен победник беа.На крај убедливо победија ама 1.30 не беше доволно.

Сакав да дознаам дали може 1.05,1.10,1.20,1.30 да се value bets или како што потенцирав само над 3 коеф како по нетов.

Од тебе дознав дека и 1.30 може да биде,тоа и јас го мислам.

Поздрав.:)

сме го запнале леверкузен као со вардар да игра.. :D
А и ја го иам :D
леверкузен 1
псж т1 1+1п
јунајтед 1п1+ 2п1+
реал 1п2+ 2п2+
квота: 14

И Леверкузен и Баерн младинците беа потопени како Бизмарк денес..Дали ќе се реваншираат сениорите или и тие ќе продолжат по ист терк,нормално нема шанси за толкави дебакли.:D

Леверкузен го сметам за многу јак тим на домашен терен ама ме буни малку утакмицава.Сосиедад без Иљараменди и изгледа Чаби Прието.Годинава бедни се а Леверкузен предобри за сега.

Ќе навива Ули Хенес за нас,ќе ја изиграм кој курац.:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom