- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.990
- Поени од реакции
- 16.427
![](https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934029_558336877521480_1584990285_n.png)
Пренос од мечевите денеска ќе има на Собраниски канал.
Ваљда се мисли на лична во напад, инаку нема смисла.Во полукругот под кошевите нема да се досудуваат лични грешки, освен намерните (неспортските).
ова навистина не ми е јасно...![]()
Во напад е нормално, не е ова хокеј.Ваљда се мисли на лична во напад, инаку нема смисла.![]()
Во полукругот под кошевите нема да се досудуваат лични грешки, освен намерните (неспортските).
не го напишав јас, туку го презедов од погоре коментарот што беше...Ова претпоставувам дека значи дека како во НБА го направија, за да извлечеш пробивање (фаул во напад), мора да бидеш комплетно надвор од полукругот со двете нозе. Ако си внатре ќе се суди фаул за одбраната.
Во секој случај ужасно лошо преведено/напишано или што и да е, не знам од кај ти е преземено...
Вака како што кажуваш ти е одамна направеноОва претпоставувам дека значи дека како во НБА го направија, за да извлечеш пробивање (фаул во напад), мора да бидеш комплетно надвор од полукругот со двете нозе. Ако си внатре ќе се суди фаул за одбраната.
Во секој случај ужасно лошо преведено/напишано или што и да е, не знам од кај ти е преземено...
Еве едно убаво објаснување, таман на време е, има уште 20 минути до почеток на сезона.Во полукругот под кошевите нема да се досудуваат лични грешки, освен намерните (неспортските).