Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не се жали на Бешикташ ? Браво, браво само ја наивен изглеа :)

Што да се жалам, прва утакмица ми беше на ливчето, тим 2 ја имав...

Ја Х2, вчера исто на едно ливче паднав само на Селтик 1Х и денес изглеа само ради Бешикташ, најглупо ми е коа ќе паднам на дупла шанса.

Ма немој да ме јебеш бре пичка ти матер и у фудбал и се. Фиорентина гледај ја крвта да им ја ебам!!! :mad:

Гомна, да јадете пичка ви матер,а голманов дај боже да се повреди и цел кариера надоле да му отиде.Ништо ова е знак дека треба да се прекине со ова гомно наречено спортска.

Што да се жалам, прва утакмица ми беше на ливчето, тим 2 ја имав...

Ај ако сакаш да ми кажиш каде уплаќаш, на кој страни и како оде тоа оти незнам а сакам да пробам :icon_lol: те гледам ако не те мрзе пиши тука или пп оти неможев пп да ти пратам

или па било кој ако знае нека каже

Ај ако сакаш да ми кажиш каде уплаќаш, на кој страни и како оде тоа оти незнам а сакам да пробам :icon_lol: ако не те мрзе пиши тука или пп оти неможев пп да ти пратам

Копачка и bet365 ...

Евертон - Чарлс Де Гол
GG3+ @ 2.25 & t2 2+ @ 3.55 ...

3-2 FT...

Со здравје да си ги троши парите, ако некој следеше...

Фиорентина заеба а??

Затоа јас сменив тактика на кладење, сега се насочив на Т1 или Т2 наместо конечен тип.
Денес не уплатив а тие што ги мислев изглегоа: Фиорентина, Гројтер и Евертон.

Викендот Лацио си го имав Т2, плус и поголем коеф беше од конечен тип, а тие што го играле конечен нормално паднаа.
Го имав и Тромсо Т1, резултатот беше 0-3 и си велев тука немам шанси али за 7-8 мин дадоа 2 гола и излезе како што треба, освен за оние што играле конечен 1.

Денес испуштив, али одиме утре со ЛШ и нешто од Чемпионшип ако се најде.

Kо ке играм Т1 или Т2 завршуваат 1-0 кога играм фиксови 2-2 полека бегам од фудбалов а и да ги играм ги играм 3+ некој натпревари шо ми факаат око

За среда гледам еден поклон само чекам да видам шо коефициент ке им дадат нашиве кладилници

Kо ке играм Т1 или Т2 завршуваат 1-0 кога играм фиксови 2-2 полека бегам од фудбалов а и да ги играм ги играм 3+ некој натпревари шо ми факаат око

За среда гледам еден поклон само чекам да видам шо коефициент ке им дадат нашиве кладилници

slobodno spodeli go i so nas, ne se srami :D

Гранада-Билбао -1

(y)

80-та минута, Гранада води 2-0. Коефицент, 2.80.

Ја имав врзано со Евертон 1-1, 2.70, Абердин GG, Ленс GG и Фиорентина 1-1.
Исто како вас, се усреќив. 100 евра отидоа и тоа во двете полувремиња, примија голови на крај. Никогаш да не победат веќе.

Ги анализирав двата дена на ЛШ и има доста за играње. Различно за секој вкус.

Во вторник фаворит ми е Порто-Атлетико х2. Иако не играм двојна шанса веќе некое време, сепак мислам дека Порто не се кадарни да играат со Атлетико. Во овој натпревар сум убеден.

Селтик-Барса 2. Мислам дека дополнително нема што да се кажува.

Стеауа-Челзи. Гледам, мислам, споредувам и никако да се убедам дали да ја играм 2ка. Од една страна мора да тепа Челзи и Стеауа искрено нема квалитет, додека од друга страна Челзи игра лошо и ако примат гол многу тешко да победат. Ај ако сакате додадете нешто за овој натпревар...

Арсенал-Наполи ми е на тапет за утре и имам неколку типови во главата. Кец не ми се игра, но исто не ми се игра и х2. Најдобар тим ми е Наполи гол да даде, се разбира ако има добар коеф.

Во среда ПСЖ и Леверкузен кецови, а Јунајтед х2. Реал може со хендикеп, а Јуве искрено не ми се игра. Повеќе може да се каже дека не ми се игра од навивачки аспект, да не се нервирам на две полиња, а исто не ми се игра и поради тоа што Јуве ако прими прв гол, не тепа. А може било каков гол да примат, па Галата имаат индивидуалци кои можат било каков гол да постигнат.

Ги гледав Порто некни, едвај тепаа 1:0 со поклон пенал, не се кадарни за Атлетико Мадрид.
Челзи мора да победи, нема избор, далеку поквалитетни се од Стеауа.
Арсенал Наполи очекувам отворен фудбал со минимум 3 погодоци, а воедно и 2те екипи да постигнат гол.

Порто Х2
Стеауа Х2
Арсенал ГГ

За некој шо сака поголем ризик (читај: помала уплата а иста потенцијална добивка) може да се додаде и Базел Х2, Дортмунд 1.

Тие шо играат систем, слободно играјте Селтик 1Х

Стеауа-Челзи. Гледам, мислам, споредувам и никако да се убедам дали да ја играм 2ка. Од една страна мора да тепа Челзи и Стеауа искрено нема квалитет, додека од друга страна Челзи игра лошо и ако примат гол многу тешко да победат. Ај ако сакате додадете нешто за овој натпревар...
.

Исто и јас доста се мислев за овој натпревар. Дефинитивно има value коефициентот за Челзи па вреди да се одигра. Стеауа горе - долу се со истиот состав од лани со кој го совладаа Челзи со 1-0, па после на реваншот загубија со 3-1 иако изиграја добар натпревар, солидно се држеја. Е сега Челзи загуби прво коло од Базел, да извадеше нерешено ќе беше подруго, вака не смеаат да си дозволат уште еден кикс, затоа што после тешко ќе им биде за освојување на првото место во групата. Е сеа Романците доста мотивирано играат дома на европските натпревари, па мислам може и да постигнат барем еден гол утре ама мислам дека Челзи победува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom