Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве убаво ливче за денеска.

1. Malmo v Mjallby - 1 (1.30)
2. Fiorentina v Parma - 1 (1.66)
3. Evertom v Newcastle - 1 (1.66)
4. Granada v Atl. Bilbao - 2 (2.50)

Вкупно околу 9 коефициент. Иначе Билбао нема шанси да испадне кец, за секој случај ја мавнав DNB 2, пошто знаат тие да изиграат нерешено...

Ако сакате коцка и не ви се проблем 50 денари, слушајте ме, пишете го ова на листе: 6628004 и појдете до Моцарт. На 50 денари точно 1500 денари, понеделнички :) Од 18:00 почнуе.

Ако сакате коцка и не ви се проблем 50 денари, слушајте ме, пишете го ова на листе: 6628004 и појдете до Моцарт. На 50 денари точно 1500 денари, понеделнички :) Од 18:00 почнуе.

Пиши ги кои се може некој не сака да уплати во Моцарт.

Уфф не ми текнува кои баш ги стаив на тој тикет, зашто напраив 4 тикети со овие натпревари:
Ceahlaul - Concordia - NG
Malmo - Mjallby - 1
Granada - Bilbao - X2
AIK - Osters - T12+
Everton - Newcastle - 2-4
Avelino - Empoli - 0-2
Antalya - Besiktas - X2
PSV 2- Twente 2 - 3+
Dundalk - Derry City - 2-4
--- надополнето: 30 септември 2013 во 16:54 ---

Уфф не ми текнува кои баш ги стаив на тој тикет, зашто напраив 4 тикети со овие натпревари:
Ceahlaul - Concordia - NG
Malmo - Mjallby - 1
Granada - Bilbao - X2
AIK - Osters - T12+
Everton - Newcastle - 2-4
Avelino - Empoli - 0-2
Antalya - Besiktas - X2
PSV 2- Twente 2 - 3+
Dundalk - Derry City - 2-4

Има ли некој искуство и какво со купување на утакмици преку нет(од некој тип) ??

На ниет сум да направам вакво нешто за ситна пара па ако некој знае нешто повеќе нека ми пише или тука или преку пп.

Фала.

Има ли некој искуство и какво со купување на утакмици преку нет(од некој тип) ??

На ниет сум да направам вакво нешто за ситна пара па ако некој знае нешто повеќе нека ми пише или тука или преку пп.

Фала.

dude never go full retard

Фала.

не се зезај, чувај си парите...

Фала.
Jас давав типови "продавав" али не на тој начин како шо прават овие клошарите 50 Евра, местенка,дојава, к*р се тресе им земав процент од профитот шо ке го напраеа од моите типови 15% во месецот имав 5 души али после вториот месец 3 од нив нити платија нити ништо па прекинав испаднаа клошари али они изгубија а не јас.
Тоа купување утакмици преку нет и сл срања не верувај тие шо имаат инфо ги продаваат за големи пари не за 50 евра и не се замараат со блогови и сл мораш да имаш предвид и пари кои си спремен да ги прежалиш предвреме затоа шо колкави шо се шансите да ги дуплираш толкави се и да ги изгубиш.

Јас купувам, од овие блогериве што се преку СМС пораки. 50 денари порака и си има за секој ден пишано 'За денес сингл', 'За денес дубл' и слично и сум така, задоволен. Обично ко има дабл сум најрадосен, ти праќа 2 утакмици околу 2 коефициент, фиксови, ја ги пишуем дупла шанса на поубава уплата секогаш до сега ми излегле. И то по правило увек едната ќе излезе ко што ми ја пишале, другата нерешено :) Инаку, проценутално на 5 утакмици една е грешна... така да не се многу пари 50 денари за тип, само да пазиш со уплатата.

Две сезони по ред, Гранада ги добива Билбао на домашен терен. А и Билбао некако многу се засилија, редно време е да паднат.

Им ја прекинав и на Виљареал серијата вчера, ќе им ја прекинам и на овие :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom