Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Џизс, сга виде. Турнир еј, турнир правиш сс добри екипе, и немаш струју у салу и после ќе се л'жемо дека ќе не биде...ај да видимо ако успеју да стигну порано па да се гледа, а штета што не е у салу. Ваљда до почетак на лигу ќе собере Хуљуси и Циц паре да платив сметке :D

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Ама су ме поебале,прво викав нема да пуштале у салу мала била те овој,те оној,па сг ке пуштале.Да си прашам к*р да иду.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
И порталите ни спортски, чекаат статистика за да напишат некој мизерен текст, колку да се рече дека напишале нешто, така да гледајте нешто по опширно да биде и што поточна статистика :icon_mrgr:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Miskovic au kakvo pojacanje smo dobile,covek ss njegovu visinu topku prenasa.Mandik fenomenalan u prvo poluvreme,samo u 1/4 imase 8-9 skoka,a Vranes ne znam,ke ga zabravimo Kostoskoga za mesec dna,samo Sarlija drvo mora jos 1 centar,ako nemav pare moj pik e na Sinisu Avramovski.Kapiten 2 trojke pogodi dnska sasvim solidno,ss Dimcevskoga i Radulovika top ekipa bi bile,samo jos 1 centar ckripi.Mace mal koj napredak ima ovj covek samo u njegovu igru,macki stamdard najbolji 6 igrac,a pofalba i za vusu i njegovi 2 poena,dimitar i kiko prosek,pofalba i za dimeta za postavenost na igru,ajde neka pocnue sezona i samo napred!

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Титулица,Мачки феноменалан Мандиќ и Мишковиќ исто,Маце мал сс неколко 3ке гу реши утакмицу,Вранеш ваљда не е сериозно,Ице вратен,па требало би сви да су спремни за нову сезону!

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Инаку

Оваа сезона дефинитивно одиме на титула, дали тоа ке биде Шампионска титула во првенството, Купот на Македонија или БИБЛ Лигата, Кумановци заслужуваат радост во април и мај следната година ! Освоениот турнир во Куманово и победите во подготвителниот педиод даваат огромна надеж и шанса, изјави претседателот на нашиот клуб Виктор Божиновски.

:icon_mrgr:

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Политичари и исперени мозоци :sick::sick::sick: (ке се пронајдете сами) чекате ли циц да га плати дуг за струју на салу што е дадена под концесију ...... Само да се шљапа све и свашта типично хејтерски.
Навивајте за клуб, а не га политзирајте клуб, бар навивачи не бидите како политичари што га присвојуев.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Фактички на некој начин сг клуб е уценет,сезона иде мора да се почне сс тренинзи у спортску салу,а ми неможемо,концесионер да си пита да си гу плати струју,он иде на тој Куманово зависи од струју на њима ги почнуе сезона,они ке дадев паре а ја ке си свиру.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Политичари и исперени мозоци :sick::sick::sick: (ке се пронајдете сами) чекате ли циц да га плати дуг за струју на салу што е дадена под концесију ...... Само да се шљапа све и свашта типично хејтерски.
Навивајте за клуб, а не га политзирајте клуб, бар навивачи не бидите како политичари што га присвојуев.

Никој не политизира, реалну ситуацију гу кажуемо! Што, демек навивајте за клуб и не се замарајте за политику, а од другу страну си свесан дека од јутре може да клуб заврши сс постоење од што е усерен од политику. Не е битно дали циц, дали концесионер кој и да е гу плати сметку, сметка мора да се плати и треба да се плати, ако сакав да има тим! Ја сакам да га гледам тим у саглам салу у коју што има струја, ја плаќам карте за да га гледам тим а они се заебавав како сакав и неможев да се договорив за струју! Сваку сезону нов проблем, тој е мука другар, не дека не навивамо за Куманово ;)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Никој не политизира, реалну ситуацију гу кажуемо! Што, демек навивајте за клуб и не се замарајте за политику, а од другу страну си свесан дека од јутре може да клуб заврши сс постоење од што е усерен од политику. Не е битно дали циц, дали концесионер кој и да е гу плати сметку, сметка мора да се плати и треба да се плати, ако сакав да има тим! Ја сакам да га гледам тим у саглам салу у коју што има струја, ја плаќам карте за да га гледам тим а они се заебавав како сакав и неможев да се договорив за струју! Сваку сезону нов проблем, тој е мука другар, не дека не навивамо за Куманово ;)
Што има циц да плаќа струју у салу што не е под њега,влада гу е дала салу под концесију не знам тамо на колко године и крај приче,клуб(циц) си плаќа само термини кд се играв утакмице,нешто као кирија,затој тј концесионер лапа паре од термини а не плаќа струју,све му ебу!

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Што има циц да плаќа струју у салу што не е под њега,влада гу е дала салу под концесију не знам тамо на колко године и крај приче,клуб(циц) си плаќа само термини кд се играв утакмице,нешто као кирија,затој тј концесионер лапа паре од термини а не плаќа струју,све му ебу!

Без разлику, онда концесионер нек си плати бе! Паре од карте зашто зима онда? Нек си плати да гледамо кошарку.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сала е дадена на град како поклон од Искру... незнам кој ги курац да гу давав по концесију.... на татка ги да не е сала. Сала треба да си е у сопственост на град и само град.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40

Јасно ми е све ама превише изгледа глупо кд ке читам коментари кои изгледав а и су политички и овој мое е реално. Треба да се замарамо за клуб али проблем е у тој што треба малко повисе на повисоко ниво да се управља сс клуб, повише професионално. Струју треба тј да си гу плати што гу поседуе салу сигурно у договор не му пишуе дека сала треба да биде уништена и распадната и да не плаќа ништо за салу. За саглам да биде сала тешко много само нова кд ке се изгради ако се изгради или евентуално стара да се реновира и да блесне. За карте и ја плаќам али док стоив на врата бране мране и остали ке улаза пола куманово без паре.Клуб си е сам крив што дава гратис карте, ја да се питам ја би ставија 100 денара карту за утакмице куде у месец имаш 4 утакмице највише сс библ лигу па тга да видимо кој истински га сака клуб и на кога клуб му е побитан од 100 денара што ке ги даде на врата и кои ке послужив како помош за клуб. Около тој дали клуб може да се распадне да свакако тој е реалност на балкански спорт. А и тија што су у општину советници пратеници и слично се едев меѓу себе,туја е била конфликт на интереси ситуација куде заради еднога ''човека'' људи што га сакав клуб не можесва да присуствуев на турнир у спортску салу. Све е овој политика и ако не се замарам сс политику, муабет ми е дека поедини људи превише га спомнуев и чика цицка и тија куљуси куњуси....

Kajgana Shop

На врв Bottom