Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Измене на тренера му бесва катастрофални... прво Станимир не треба да се пушта у игру кд е неизвесан резултат. Другар прави фаул давав ни 2 поена плус слободно за њима... друга работа е што немамо центри. Убива не под кош... дупло повише офанзивни имасва од нас. Лани Урош како од шалу ги собираше тија промашени топке... сга нема кој да прифати правив ни по 3 напада место едн.

Младеновиќ и Јанески ако мислив да играв у тим нека си гу дигнев форму и на официјални утакмице е не само на пријателски да газив. Ипак Маце е втор плеј треба да дава повише асистенцие и поени од моментални 2-4 поена и 1 асистенција. Јанески е добра 4ка али никако како центар...

Туј ќе не млатив сви екипе... центри немамо.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Кабел се беше спремија,фул опрему се подновија за нову сезону ама ништо:icon_lol: ,много јасно дека ке ни зимав скокови кд ми играсмо сс две 4ке како центри,Маце и Мишковиќ.Ах колко би ни дошја добро едн добар центар...

Овај победа требало би да делуе екстра мотивирачки куде играчи,ама сг Приштина е много јак противник,газда им е едн од најбогати људи у Косово,човек сакаше да играв АБА-лигу спреман беше да плати вајлд-карту од 200 иљаде евра.

Маце сасвим солидан,6pts,4ast,за 35 минута,ама његово е „само“ да пренесе топку,он не е изразит некој шутер, нешто слично како Оташевиќа од Мзт,задужен да врши притисак на противничкога плеја на пренасање на топку и за транзицију.

Против Сигал па ке смо у проблем,Ицо нема да игра?!Шарлија се враќа,значи имамо само 8 играча у ротацију...како ли ке издржуев овија играчи среду-суботу по 35+минута по утакмицу само они знаев,па ваљда и за тој су га ангажирале тога дечка од хербалајф,ке ги спреми некој шејк. :D

Ајде нека доваѓа среда,почна да ми фали кошарка у Куманово!!

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Нема место да не собере 6000 у среду у радан дн,можу да замислу тек у суботу за лигу што ке биде...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Koга научија косовариве да играат кошарка бе?

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Kako sto vi kazav pred 6 saati , Prishtina e mn. jak tim , i ne trebase da skandirate recisi celo vreme anti-albanski .

Ne ste bile sami :icon_mrgr:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Заслужено си победија Приштина, страшен тим... 3-4 амери матер ебат. Тој набилданиот ни желките не би го сопреле под кош.

Кај нас што да се рече... немањето центар е видливо од авион. 20скока минимум повеќе имаа... истата игра од лани е ...плејот шут од 10 метри и ако погоди ок ако не некој ќе ја фати под кош добро ама сега го немаме Урош со 216 да скока туку имаме центар што не скока ич :icon_lol:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Сигал од Приштину се покажа како много озбиљан противник,и ни одржасва час на модерну кошарку!Има потенцијал у одредени играчи,посебно Мишковиќа,кој што се издвојуе како одлично решење на 4-ку,али имамо огроман проблем сс плеја и класичну 5-ку.

Димитриевиќ днска ми делуеше како овчар...толко човек без идеју,у едн момент Младеновиќ кд га погледна да му каже акцију,збуни се и сам не знаеше што да покаже да играв,свака част тој што е бија,знам дека прави едн од најдобри шутерски тренинзи,ама дали гу утна тактику САМО на овј меч,или е лош тренер ке видимо топрв.

Кумани у 3/4 отечесва сс „туј су ми сви мои прави другари“...ало па резултат се крши ви поете песме за успивање на играчи па запојте нешто што ке гу дигне целу публику на ноге,катастрофа избор на песме!

ПС.Треба некој Врањеша да га потсети дека кошарка е колективан спорт.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Што е работава со Кумани ? 60-70 луѓе на трибина....
Заставите си ги вративте ?

Салава протекува од сите страни, како да играат надвор на игралиште некое.

Kajgana Shop

На врв Bottom