Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
The Sarcasm's god was here

Каде, не го видов ?

Сериозен сум. Бентеке и Лукаку се поснажи од Жиру а сигурно има уште некој белец во лигава што би можел да се носи со Жиру по снажност.

Каде, не го видов ?

Сериозен сум. Бентеке и Лукаку се поснажи од Жиру а сигурно има уште некој белец во лигава што би можел да се носи со Жиру по снажност.

Па друг белец,освен Јелавич maybe ?

Каде, не го видов ?

ааа...ете уште еден што не прати пл:coffee:

Најснажниот напaѓач во Англија е Адебајо Акинфенва и игра за Гилингхам :)

article-2297759-18CE2447000005DC-65_306x423_popup.jpg

Каде, не го видов ?

Ќе кажит статистиката на крај сезона

Жиру не е ништо поснажен на пример од Џеко. Само како забелешка...

Абе еден Алтидор денес се гризеше со Туре, Шкртел и Сако. Скокаше како ненормален со сите тројца.

Според прикажаното досега Арсенал ми изгледа како главен кандидат за титулата. Екипата е препородена, најмногу што ме изненади Ремзи, колку само има волја за покажување.
Озил се вклопи како да играл десет години во Арсенал, штета што Волкот се повреди.
Единствен проблем сезонава за Арсенал може да биде клупата. Не е во рангот на Челзи и Сити по квалитет. Мора Венгер да продолжи да носи поголеми имиња.
Сезонава Арсенал игра одличен фудбал, уживање е да се гледа.

Според прикажаното досега Арсенал ми изгледа како главен кандидат за титулата. Екипата е препородена, најмногу што ме изненади Ремзи, колку само има волја за покажување.
Озил се вклопи како да играл десет години во Арсенал, штета што Волкот се повреди.
Единствен проблем сезонава за Арсенал може да биде клупата. Не е во рангот на Челзи и Сити по квалитет. Мора Венгер да продолжи да носи поголеми имиња.
Сезонава Арсенал игра одличен фудбал, уживање е да се гледа.

Клупата на Арсенал се состои: Од Вивиано, Вермален, Монреал, Џенкинсон, Артета, Росицки, Казорла, Подолски.

Абе еден Алтидор денес се гризеше со Туре, Шкртел и Сако. Скокаше како ненормален со сите тројца.

Алтидор е стока... и со нас како горила беше.

Него ај да ја затвориме темава, Вилшер е најснажен од сите може да игра и како напаѓач. Одма тука до него и Кутињо е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom