Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
...и поради офсајдот на Тевез, Интер одигра нерешено, во знак на протест

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не, поради офсајдот на Тевез Јуве освои 3 бода, а Интер ќе си победеше доколку голот на Наинголан го судеа офсајд...и поради офсајдот на Тевез, Интер одигра нерешено, во знак на протест![]()
...и поради офсајдот на Тевез, Интер одигра нерешено, во знак на протест![]()
Секој викенд е забавно, супер темаНајзабавна е темава после некоја ваква судиска одлука во корист на Јуве
Помошникот го спушти знаменцето на пола копје, којзнае што му значеше тоа. Некој јувенташ?не, поради офсајдот на Тевез Јуве освои 3 бода, а Интер ќе си победеше доколку голот на Наинголан го судеа офсајд![]()
Помошникот го спушти знаменцето на пола копје, којзнае што му значеше тоа. Некој јувенташ?
Помошникот го спушти знаменцето на пола копје, којзнае што му значеше тоа. Некој јувенташ?
Јувентус својата сила ја покажува во Европа.
Во Нордсјиланд, во Копенхаген, против Баерн на два пати.....
Сега сигурен сум, ќе ја демострира уште еднаш својата сила и против Галатасарај, во среда.
Не сте интересни искрено, Интер изиграл нерешено и Јуве бил крив, детски муабети..
Никој не плаче туку стварно ова ги поминува сите граници, на ништо не личи. Јас не знам дали вас ви се убави овие победи, јас не би се радувал на вакви поклонети победи, тимот игра срање судијата ќе му поклони гол и оп добро е тепавме...
![]()
Секој викенд е забавно, супер тема![]()
Ај дека не можеш да извадиш нешто постаро?Сигурно не си се радувал на победава во дербиво со Милан,затоа што Адриано даде гол со рака,а судијата не го виде тоа..
Што е Јувентус крив,што судииве во Италија се катастрофа...али океј Јуве е во прашање па мора да е местена,терајте си го филмот.
Сигурно не си се радувал на победава во дербиво со Милан,затоа што Адриано даде гол со рака,а судијата не го виде тоа...Дај не се прајте светци,молим те.
Еве мене ми е многу срам поради победава,сеа ќе напишам писмо до ФИГЦ да им вратат бодови на Торино.
Што е Јувентус крив,што судииве во Италија се катастрофа...али океј Јуве е во прашање па мора да е местена,терајте си го филмот.
нема вакво колективно плачење секој викенд![]()