Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
...и поради офсајдот на Тевез, Интер одигра нерешено, во знак на протест;)

Не сте интересни искрено, Интер изиграл нерешено и Јуве бил крив, детски муабети.. :tapp:

Никој не плаче туку стварно ова ги поминува сите граници, на ништо не личи. Јас не знам дали вас ви се убави овие победи, јас не би се радувал на вакви поклонети победи, тимот игра срање судијата ќе му поклони гол и оп добро е тепавме...

:facepalm:

не, поради офсајдот на Тевез Јуве освои 3 бода, а Интер ќе си победеше доколку голот на Наинголан го судеа офсајд ;)

абе не им се правдај не знаат дека по новите правила стативата се брои како противнички играч.

Јувентус својата сила ја покажува во Европа.

Во Нордсјиланд, во Копенхаген, против Баерн на два пати.....

Сега сигурен сум, ќе ја демострира уште еднаш својата сила и против Галатасарај, во среда.

не, поради офсајдот на Тевез Јуве освои 3 бода, а Интер ќе си победеше доколку голот на Наинголан го судеа офсајд ;)
Помошникот го спушти знаменцето на пола копје, којзнае што му значеше тоа. Некој јувенташ?

Помошникот го спушти знаменцето на пола копје, којзнае што му значеше тоа. Некој јувенташ?

Mondonico го чекаме да не просветли? дали голот на Наинголан беше офсајд? :icon_mrgr:

Јувентус својата сила ја покажува во Европа.

Во Нордсјиланд, во Копенхаген, против Баерн на два пати.....

Сега сигурен сум, ќе ја демострира уште еднаш својата сила и против Галатасарај, во среда.

Против Челзи, против Реал неколку пати и против др.слични слаби екипи.

Не сте интересни искрено, Интер изиграл нерешено и Јуве бил крив, детски муабети.. :tapp:

Никој не плаче туку стварно ова ги поминува сите граници, на ништо не личи. Јас не знам дали вас ви се убави овие победи, јас не би се радувал на вакви поклонети победи, тимот игра срање судијата ќе му поклони гол и оп добро е тепавме...

:facepalm:

Сигурно не си се радувал на победава во дербиво со Милан,затоа што Адриано даде гол со рака,а судијата не го виде тоа :tapp:...Дај не се прајте светци,молим те.
Еве мене ми е многу срам поради победава,сеа ќе напишам писмо до ФИГЦ да им вратат бодови на Торино :facepalm: .
Што е Јувентус крив,што судииве во Италија се катастрофа...али океј Јуве е во прашање па мора да е местена,терајте си го филмот.

Секој викенд е забавно, супер тема :)

нема вакво колективно плачење секој викенд ;)

Сигурно не си се радувал на победава во дербиво со Милан,затоа што Адриано даде гол со рака,а судијата не го виде тоа :tapp:..
Ај дека не можеш да извадиш нешто постаро? :)

Да бе за другите тимови судиите кога прават грешки пу пу не важи, а ако биде во корист на јуве тогаш е местено платени судии ааа Ањели и марота затвор треба да идат пак почнаа да места, дај не плачите !

Што е Јувентус крив,што судииве во Италија се катастрофа...али океј Јуве е во прашање па мора да е местена,терајте си го филмот.

И јас тоа им викам, судиите се катастрофа во глобала, само ете се десило по грешка да досудат нешто во корист на Јувентус. Стотина пати во сезона. 20 години уназад.

Сигурно не си се радувал на победава во дербиво со Милан,затоа што Адриано даде гол со рака,а судијата не го виде тоа :tapp:...Дај не се прајте светци,молим те.
Еве мене ми е многу срам поради победава,сеа ќе напишам писмо до ФИГЦ да им вратат бодови на Торино :facepalm: .

нема вакво колективно плачење секој викенд ;)

Сум се радувал бе, ама друго е у дерби а друго е против екипи како Торино, Киево и остали кои не можете да ги тепате како што треба па чекате поклони од судии..

Моџи знае.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom