Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене и Фулам 1, е добра за играње утре. Сакам твое мислење:D

Пре би ја играл 0-2 гола, отколку конечен резултат...

Дај да разгледам што има за утре, овие Наполи ме пресекоа некни мамето нивно, ама не бива дрога е ова не се испушта :P

Нешто пак гледам еден куп фиксови има за утре, па дури и неколку добри натпревари со повисоки коеф. Него што ве гледам толку ја играте Арсенал ГГ3+? Не пратам толку многу, ама мене ме влече да ја играм 2ка. Арсенал го немам пишано со години да победи, затоа што кога ќе го пишев секогаш паѓав на него. Се плашам и утре да не е така... Ај сега да видиме што има конкретно па малку подетално.

Ке се игра доста отворен фудбал, 2 екипи кои играат фудбал со многу додавање...
И двете екипи се во одлична голгетерска форма, а ако има проблем со асистирање, го викаме all mighty, one and only, una persona non grata, Jonjo Shelvey, и утакмицата одма се прави GG3+...

Вака пред ЛШ ептен ми се заматени мисливе за натпревариве.
Се мислам Наполи и Шалке да ги одиграм. Наполи ваљда нема 2 меча по ред да заебат работа.Башка Шалке пред поразот од Баерн влегоа во мини налет така да ваљда ќе победат денеска..

За Наполи сега читам Пандев и Запата ќе играле наместо Игауин и Хамшик :cautious:

--- надополнето: 28 септември 2013 во 11:21 ---
2-ка бе чиста, во налет се Сити, мора конечно и во гости да тепаат.

На нив налетот им трае едно коло, а и во среда играат со Баерн изгледа некои играчи ќе чуваат на клупа. Во гости се незгодни за играње.

Баталете фудбал за утре не знам што да играм од фудбал ама знам дека ќе ги играм ПСЖ ракомет хендикеп 2ка околу 4.5 ќе биде хендикепот . Според мене екипата што ги има најдобрите ракометари во својот тим : Хансен , Вори , Абало , Копљар, Нарцис , Динарт.. ќе биде тешко за Металурзите да ги задржат.
Исто мислам дека валуе бет е Висла од ракометот утре , Овие Дункеркуе (не знам како се читаат) , прв пат играат во ЛШ ако не се лажам , за еден бод беа подобри од Монпеље лани во француското првенство . Првата утакмица ја изгубија од Киелце со 10 разлика , а Висла одигра добро против Кил на домашен терен и изгуби минимално 1 разлика . Засега е 2 коефииент за висла ама гледам дека е во пад така да до утре може до 1.80 да падне .

Висла е без Лијевски пази.

Terek Groznyi : CSKA M
2 @1.80
Aston Villa : Manchester City
2 @1.55
Manchester Utd. : West Bromwich
1 @1.35
B.Leverkusen : Hannover
1 @1.40
B. Dortmund : Freiburg
1 @1.25
Bayern München : Wolfsburg
1 @1.20
Almeria : Barcelona
2 @1.20

9.5 kvota

За Наполи сега читам Пандев и еден од Запата или Калајо ќе играле наместо Игауин и Хамшик :cautious:

--- надополнето: 28 септември 2013 во 11:21 ---

На нив налетот им трае едно коло, а и во среда играат со Баерн изгледа некои играчи ќе чуваат на клупа. Во гости се незгодни за играње.
Вила е без Бентеке кој им е скоро 30% од екипата ... А и да одмара сити играчи имаат на клупа подобри играчи од првата екипа на Вила .
--- надополнето: 28 септември 2013 во 11:55 ---
Не знам што ви се гледа денес во ЦСКА , мене ме плаши коефициентот 1.80 коефициент против последнопласираната екипа која нема победа до сега е многу голем , а не ми се верува да дадат кладилниците поклон ваков коефициент ако е утакмицата вака како што се гледа . Ми мириса на x мене или 0-2 г посигурно.
бтв http://www.betexplorer.com/soccer/brazil/serie-b/america-mg-avai/jFrXy5nf/ може да се одигра 2ка овде според тоа како играле до сега.

Дајте некое инфо за составот на Шалке, читам скоро цела прва постава нема да им игра.. ?!

Вила е без Бентеке кој им е скоро 30% од екипата ... А и да одмара сити играчи имаат на клупа подобри играчи од првата екипа на Вила .
--- надополнето: 28 септември 2013 во 11:55 ---
Не знам што ви се гледа денес во ЦСКА , мене ме плаши коефициентот 1.80 коефициент против последнопласираната екипа која нема победа до сега е многу голем , а не ми се верува да дадат кладилниците поклон ваков коефициент ако е утакмицата вака како што се гледа . Ми мириса на x мене или 0-2 г посигурно.
бтв http://www.betexplorer.com/soccer/brazil/serie-b/america-mg-avai/jFrXy5nf/ може да се одигра 2ка овде според тоа како играле до сега.

Коа сме кај ЦСКА :

Yes, CSKA are in crisis now (0 goals scored, 6 conceded in their last 3 games), bad physical conditions, a lot of injured players (Doumbia and Dzagoev are their main attacking players). Key midfielder Honda lost motivation to play for CSKA (his contract ends after some months and he dreams to join Milan for free), so he´s thinking more about his health on the pitch and doesn´t show even 50% of his potential.

Се слагам за 0-2 гола кај ЦСКА и 1 кај Зенит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom