Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дај да разгледам што има за утре, овие Наполи ме пресекоа некни мамето нивно, ама не бива дрога е ова не се испушта :P

Нешто пак гледам еден куп фиксови има за утре, па дури и неколку добри натпревари со повисоки коеф. Него што ве гледам толку ја играте Арсенал ГГ3+? Не пратам толку многу, ама мене ме влече да ја играм 2ка. Арсенал го немам пишано со години да победи, затоа што кога ќе го пишев секогаш паѓав на него. Се плашам и утре да не е така... Ај сега да видиме што има конкретно па малку подетално.

Мене пак Тотнем - Челзи ми е сумлива за ГГ3+... Мурињо и Боаш ќе се јадат тактички мислам утре, иако на претходните нивни утакмици имало голови секогаш.

Јас би изиграл вака за денес.
Наполи 2
Инвернес 1
Леверкузен X
Свонси ГГ
Челзи ГГ

Чудна работа е за утре тоа што Леверкузен ми е посигурен од Дортмунд. Не ми стојат нешто милионериве за играње. После тоа доаѓа Валенсија која што игра со многу слаб противник, ама и таа не е сјајна. Сепак сметам дека се игра. Оддамна немам пишано Сериа Б ама за утре ми фати око Сиена-Трапани - 1

ПСЖ и Јунајтед иако би требало да бидат тешки натпревари сепак мене ми се најсигурни за утре.

Да бидам искрен мислам дека Милан ќе победи утре. Игра со Сампдорија која не е воопшто сјајна, а Милан се наоѓа во оние натпревари кога мора да победи. Во минатото секогаш успеваа да победат токму тогаш кога се наоѓаат на работ од бездната. Шутни-бутни ли ќе биде, на среќа ли не знам како ама утре Милан се игра кец. Овие 6 натпревари даваат 8.7 коеф.

Сити 2
Јунајтед 1 и 2-3
Саутемптон 1
Арсенал 2 и 3+
Тотенхем ГГ3+
38 коеф

и 2 ризични со голем коеф
Севиља 2
Шалке 2

Еве ја што изиграз за утре.
Листе 1
Јунајтед
Наполи
Сити
Реал
сите дупла победа
листе 2
Фулам 1
Арсенал 2
Кпр 1
Граскоперс 1
Лион 1
Зенит 1
Висла 2
Марсеј 2
Псв 2
Наполи 2
за 50 9/10
Листе 3
Рединг 1
Херта 1
Рапид Виена 1
Реал 1
Бриж 2
Легија 1
Листе 4
Арсенал 2
Реал 1
Псж 1
Наполи 2
Сити 2
Јунајтед 1
за 500 че
И на едно ги чекам уште Цска,исто планирам да ги стаем сингал Цска.Е сега ќе видимо што ќе испаден од оваој коцкарски ден:D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom