Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ете така им е кога Буфон не избацува напред, се мора на играчот да додаде..
И лани така тоа го правеа па мора некогаш тоа да се казни.

Pa toa e koga Konte i so Kopenhagen pravi MINI TURN OVER , isto i protiv Verona , sega protiv Kievo , ne mi se veruva deka sekoja utakmica taktizira na primer ke igraat Peluso Isla , posle sleden mec Licht Asa... hahah MY ASS... ne odi taka toa...

Steta sto samo zaradi ovie odluki na Konte patime ovie nedeli..

Лихштајнер, Видал и Тевез на клупата не бива така. Пирло игра добро, Погба исто и Квалјарела се труди. Друго ништо. Љоренте мораше да реагира подобро во таа ситуацијата каде што беше еден метар од голот. Не знам зошто игра Исла. Ништо нема направено за овој тим и натаму игра. Што бара Лихштајнер 2 натпревари по ред на клупа само Конте знае.

А да пак примивме гол. И пак грешка.

Кога ќе разбере овој Конте дека немаме два подеднакви тима па да престане да си игра к***т? У гз да си ги набута Пелусо и Исла. Пушти ги таму во куп со некој третолигаш!!! Овие двајца ни у Киево нема да играат а не у Јувентус. Преку таквото веќе, месец дена секој меч чекаме пресврт.
Буфон па кај ја згреши во додавање уште го прими голот од пензионерски шут:facepalm:
Погба играчиште, дуел не му се зема, топка не можат да му одземат освен кога ќе одиграат со рака:icon_lol:

I Llorente trebase da reagirashe podobro vo taa situacija , ne e mozno 3 metri e blizu golot i pak so glava se obiduva da postigne gol , koga lesno mozese da go stopira topkata i da mu kaze na golmanot kade go sakas ....

Локи мора да остани во игра против ваков тим што се брани пособено кога има водство од 1-0 ни треба Тевез и Видал или Лихт.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 21:45 ---
Заза постигна гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom