Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се што напишавте е добро ама не знам како ќе го задржиме Роналдо со 3-5-2 формација? Пак ќе биди 1 на 1 со Киелини или Барзаљи, зависи од која страна ќе игра.

а страничните бекови лихт и асамоа за украс ли ни се?

Се што напишавте е добро ама не знам како ќе го задржиме Роналдо со 3-5-2 формација? Пак ќе биди 1 на 1 со Киелини или Барзаљи, зависи од која страна ќе игра.

Кога сме во одбрана, формацијата се менува во 5-3-2, така да, Роналдо ке биде чуван од Лихтштајнер+ еден од средина што игра на неговата страна, а тоа е Видал, најчесто, он ке удвојува.

Кога сме во одбрана, формацијата се менува во 5-3-2, така да, Роналдо ке биде чуван од Лихтштајнер+ еден од средина што игра на неговата страна, а тоа е Видал, најчесто, он ке удвојува.

Нема Р да се виде од Роналдо на 2те утакмици со Реал :)

На хартија изгледа добро само прашање е колку брзо ќе можеме да се трансформираме од напад во одбрана. Тоа ме загрижува.

Тежок натпревар играме вечер, ама очекувам со цврста игра и карактер да стигнеме до победата. Мора да победиме, а што е уште поважно НЕ СМЕЕМЕ да примиме гол. Ми скисна веќе 4 натпревари по ред примаме гол, лошо е тоа. Се знае дека одбраната е столб на се и таа не смее да изневери во никој случај.

Него читав напаѓачко дуо вечер Квалјарела-Љоренте.

Mmmm. Pellisier :D

A ovie bednite Kievo kolku gi mrazam , odvraten tim mi se , sekogash vo Bentegodi protiv nas bunker igraat , more sakam da gi torpedirame ubavo...

FUEGA FUEGAAAAAAAAAAAA LLORENTEEEEEEEEE :icon_mrgr:

На хартија изгледа добро само прашање е колку брзо ќе можеме да се трансформираме од напад во одбрана. Тоа ме загрижува.

Точно, најголема слабост на 3-5-2 во фаза на одбрана се контрите, тоа се виде и против Баерн. Само што, тогаш главен проблем беа загубените топки уште по почетната фаза на нападот, се надевам дека Конте тоа ке го среди. Незнам дали Реал игра со таков интензитет и таков пресинг, ама секако ке мора да се пази на тоа.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 16:07 ---
Тежок натпревар играме вечер, ама очекувам со цврста игра и карактер да стигнеме до победата. Мора да победиме, а што е уште поважно НЕ СМЕЕМЕ да примиме гол. Ми скисна веќе 4 натпревари по ред примаме гол, лошо е тоа. Се знае дека одбраната е столб на се и таа не смее да изневери во никој случај.

Него читав напаѓачко дуо вечер Квалјарела-Љоренте.

Јас па прочитав дека ке се врати Мрзата :cautious:, место Љоренте

Дечки, нема да бидам во можност да го гледам вечер натпреварот...

TheWhiteMamba јас DeviAngel

Нема да одземам 20 минути од мојот живот за да ви пишам реферат за позицијата на Келини, неговите предности и слабости... така да....

search
708353ktyzp004l8.gif

Се знае бе позицијата на Киелини дека е централен бек и нема што тука да се зборува. Факт е дека Киелини подобро функционира со 4ка во одбраната каде што имаш два класични бека кои што ќе ги запираат крилата, до себе ќе има централен бек- либеро кој што ќе ја чита играта (тука Бонучи треба да биде тој) и он централен бек разбивач .. Тоа е тоа ...

Дечки, нема да бидам во можност да го гледам вечер натпреварот...

TheWhiteMamba јас DeviAngel

Нема да одземам 20 минути од мојот живот за да ви пишам реферат за позицијата на Келини, неговите предности и слабости... така да....

search
708353ktyzp004l8.gif

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom