Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги утрешните зицери...
Крилија Советов - Зенит
ЦСКА - Анжи
Баерн - Хановер
Франкфурт - Бохим
Елче - Реал
Наполи - Сасуоло
Киево - Јуве
Монако - Бастиа
Валенсиенес - ПСЖ
ајде да гаѓаме која ќе буши :D давајте мислења не ќутете

По мое вака, Наполи :D

Јуве, Реал и Монако All In!
Сите играат против мртви екипи и мора да помине.

Agree. (y)
Утре мислам дека Наполи е зицер за ГГ3+, сите се запалија сега дека Сасуоло изгуби од Интер со 0-7 и ќе се јачаат на Наполи а скоро сигурен сум дека ќе примат еден гол.

Agree. (y)
Утре мислам дека Наполи е зицер за ГГ3+, сите се запалија сега дека Сасуоло изгуби од Интер со 0-7 и ќе се јачаат на Наполи а скоро сигурен сум дека ќе примат еден гол.

2+ прво, 2.10.
Мислам дека ќе биди easy win.

Русите одбегнувајтеги. Знаат да направат и тие 0-0, 1-1 па да си тепаат лагано во екстра тајмот.

Јас би ја избегнал ЦСКА, затоа што имаат доста повредени и ептен се лоши во одбрана. Гол сигурно ќе примат. Така да ГГ е доста добра опција.
Би ја пробал и 2:1 точен резултат.

Ивановиќ 2 !!! 1.65

Во одлична форма е последниов период, на тврда од Вимлдон наваму има 14/4 и сите 4 ги изгуби во трет сет тесно поради пад на концентрација од кои два пати беше и Азаренка и можеше да ја добие да беше поприбрана, и парираше рамноправно низ цел меч, одлично и оди во Токио и одговара атмосферата после 20 дена одмор, Кербер победува против доста послаби а се мачи многу против појаки, до сега што ја гледав играта нејзина таман баш и одговара на Ана, да игра Ивановиќ како со Азаренка а знам дека може 99% сум убеден во нејзина победа и не гледам со кои оружје би и наштетила Кербер, има многу добара форхенд дијагонала точна на слабиот бекхенд на германката и многу е поагресивна едоставно кога ќе ја наметне својата игра не би требало да има никаков проблем. На нивниот последен дуел Ана ја испраши со 6-3, 6-1 без никаков проблем.

За похраби и 0-2, 2.5

Ивановиќ 2 !!! 1.65

Во одлична форма е последниов период, на тврда од Вимлдон наваму има 14/4 и сите 4 ги изгуби во трет сет тесно поради пад на концентрација од кои два пати беше и Азаренка и можеше да ја добие да беше поприбрана, и парираше рамноправно низ цел меч, одлично и оди во Токио и одговара атмосферата после 20 дена одмор, Кербер победува против доста послаби а се мачи многу против појаки, до сега што ја гледав играта нејзина таман баш и одговара на Ана, да игра Ивановиќ како со Азаренка а знам дека може 99% сум убеден во нејзина победа и не гледам со кои оружје би и наштетила Кербер, има многу добара форхенд дијагонала точна на слабиот бекхенд на германката и многу е поагресивна едоставно кога ќе ја наметне својата игра не би требало да има никаков проблем. На нивниот последен дуел Ана ја испраши со 6-3, 6-1 без никаков проблем.

За похраби и 0-2, 2.5

Само да те потсетам дека Кербер е многу добар дефанзивец а Ивановиќ не поминува добро со таквите. Со среќа со типов, немој да мислиш дека ти го пререкувам нешто, ја немам јас играно, али само давам мое мислење. :)

Вчера во Супер тим во Спорт лајф за Вилијамс да победи против Азаренка коефициентот беше 4 и нешто.
Се збунив за момент не знаев за што играат, не могуче е толку голем да е коефициентот и не уплатив.
А толкав бил. И Вилјамс победи 2-0. Треба да се приметуваат вакви коефициенти.

По мое вака, Наполи :D

Ако Наполи кикснат со овие дрва нека извршат масовно самоубиство таа одбраната од Сасуоло е најкатастрофална шо ја имам видено во Серија А тотална мизерија Интер комотно можеше да им даде 10 гола а им дадоа 7 и тоа со 50% од можностите играа ако не и помалце се шетаа ко низ бавча

Штурм 3+
Наполи 4+
Андерлехт 4+
2/3, влог 400

Изненадување
Монако - Бастиа Х2 3,77

Болоња 1X @ 1.66 (за комбо)
Кај Милан не играт Бонера, Де Шиљо, Пацини, Монтоливо, Балотели, Кака, Силвестре, Ел Шарави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom