Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурна победа 2.10 беше чист поклон. Ама се залетав на Марсеј - Сент Ентјен Х, и фала и кај вас.

Инаку, зошто ги играте Селтик во факинг куп? o_O

Не знам зошто, јас 1 си ја играв :icon_mrgr:, а страв ми беше на повеќе од 2 да ги играм "нашиве" пошто знам дека се дебили, и затоа сега некои ќе ги пцујат што не дале уште еден.
А и за пцуење се.

Видок не ме заебавај брат, Дортмунд излегоа со најјак состав, три пати појак од оној во саботата. Само у одбраната имаше мали измени инаку во средината и нападот играа најјаките. Башка у право си, вакви утакмици у купови се избегаваат али германциве играат секогаш со 110% и во купот па затоа и ги изиграв Дортмунд, си викам нема шанси да се ебаваат со продолженија против второлигаши, пошо и така и така имаат ептен згуснат распоред. И ете, ми ебаа матер, све да им ебам јас на нив неписмено, до кога само по една јас не разбирам. Што кур затерало у последно време, што колне стварно не ми е јасно. Нека ме заебат бе 2,3,4,10 нека ме заебат нема да ми е криво, ама кога ќе ме бутне една, а уште па и ваква ко Дортмунд со 1214234323432423443223 100% шанси ми одмилува животот.

Еве ги утрешните зицери...
Крилија Советов - Зенит
ЦСКА - Анжи
Баерн - Хановер
Франкфурт - Бохим
Елче - Реал
Наполи - Сасуоло
Киево - Јуве
Монако - Бастиа
Валенсиенес - ПСЖ
ајде да гаѓаме која ќе буши :D давајте мислења не ќутете

Еве ги утрешните зицери...
Крилија Советов - Зенит
ЦСКА - Анжи
Баерн - Хановер
Франкфурт - Бохим
Елче - Реал
Наполи - Сасуоло
Киево - Јуве
Монако - Бастиа
Валенсиенес - ПСЖ
ајде да гаѓаме која ќе буши :D

Од кај Франкфурт-Бохум зицер ?
Од другиве Русиве и Французиве ми се фаворити за зафркнвуање работа

Видок не ме заебавај брат, Дортмунд излегоа со најјак состав, три пати појак од оној во саботата. Само у одбраната имаше мали измени инаку во средината и нападот играа најјаките. Башка у право си, вакви утакмици у купови се избегаваат али германциве играат секогаш со 110% и во купот па затоа и ги изиграв Дортмунд, си викам нема шанси да се ебаваат со продолженија против второлигаши, пошо и така и така имаат ептен згуснат распоред. И ете, ми ебаа матер, све да им ебам јас на нив неписмено, до кога само по една јас не разбирам. Што кур затерало у последно време, што колне стварно не ми е јасно. Нека ме заебат бе 2,3,4,10 нека ме заебат нема да ми е криво, ама кога ќе ме бутне една, а уште па и ваква ко Дортмунд со 1214234323432423443223 100% шанси ми одмилува животот.

Јебига, кога нејке нејке... Ете го и Челси прееска... па и Селтик, со 27 корнери, и преку 30 удари кон гол...
Ја гледам да не играм 2-ки под 1,50 коеф, пошто не ми е криво ако ме заебат...
Уште па и куп...
Гледам, швабиве покољ направиле денес...

Од кај Франкфурт-Бохум зицер ?
Од другиве Русиве и Французиве ми се фаворити за зафркнвуање работа

Ајнтрахт Франкфурт е јак тим на домашен терен, а и последниве годиниве 2 год се доста добри имаат солиден тим.

Не знам дали виде дека утнале пенал во 96та(2пол. продолжение а не продолжението од 15 мин)

Амбросе две леви нозе , Селтик ти е клуб на пензионери :D

Не знам дали виде дека утнале пенал во 96та(2пол. продолжение а не продолжението од 15 мин)

Ја следев утакмицата на bet365, ама Мортон даде гол од пенал во 96-та...
Да не си грешка нешто?
--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:31 ---
Ај кажи уште од сеа кои мислиш дека ќе кикснат утре, да ги избришам од билтен. :D

Нема да ги играм утре Милан, Манчестер и Арсенал...

Ја следев утакмицата на bet365, ама Мортон даде гол од пенал во 96-та...
Да не си грешка нешто?
--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:31 ---

Нема да ги играм утре Милан, Манчестер и Арсенал...

Брат Милан ни Берлускони не би го играл моментално. :D Арсенал и Јунајтед се шкртнати од билтенот веќе. :icon_mrgr: Немој Јуве и Реал да си ги спомнал, те убив. :D

Јуве, Реал и Монако All In!
Сите играат против мртви екипи и мора да помине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom