Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тој шо игра онлајн можи да ја проба Мерсин 2ка, 2.60 е на бет365. Моментално е 2:2 68ма минута

Јас немам пари на акаунт :confused:

кога го видам лугано дома губе на полувреме 0-1 одма нешто ми се врте у глава дека ке биде два у кец ,,
--- надополнето: 23 септември 2013 во 20:35 ---
фереира 3+
ленс 3+ :pipi:

Јас ја видов Мерсин на почеток на второ полувреме, ама видов дека само на 1 меч успеале да дадат 2 гола, а домашните доста солидно играат, и не ја играв...

Fenerbahce - Besiktas 2 (2.15) betcity, 3.25 (mozzart)

Оти мислиш дека Фенербахче ќе изгуби, има нешто информации за отсуства на играчи кај Фенербахче или онака ги пишуваш..
Бо, Бјелица, Клеиза, Видмар, Богданович, Саваш, Жорич сите играа на европсково и се во топ форма

Оти мислиш дека Фенербахче ќе изгуби, има нешто информации за отсуства на играчи кај Фенербахче или онака ги пишуваш..
Бо, Бјелица, Клеиза, Видмар, Богданович, Саваш, Жорич сите играа на европсково и се во топ форма

нема да игра никој од нив ќе играат со млад тим, Бешикташ скоро со цел тим..

Сити, Челзи, Дортмунд, Леверкузен, Атлетико, Барса за денес.

Андерлехт, Бриж, Стандард, Јуве, Наполи, Реал, ПСЖ за утре.

Понуда има одлична, само дали ќе ги одбереме правилните...

И да дополнам. Сандерленд е поклон коефицент. Мислат сите дека ќе загубат пак, бидејќи се без тренер и во криза, ама нема да биде така.
Исто и Челзи 2-2 3+ 2.70 коефицент е бонбона.

Абе некој од фаворитите ќе заеби али кој ќе биди.

Играјте за ситни пари денеска, не се силете.
Маинц - Колн / 1 еве нешто од мене...
Ситно луѓе оти ви појдоа парите, ова ви е најубав предлог за денеска, да не лупате пари !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom