pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
Баш ме инспирираше насловот на темата
Има ама слабо
Има ама слабо
Прилично чудно мислење за либерален човек и конзервативен геј, како што се опишуваш самиот. Можеби во геј круговите каде што и немате толку многу опции за пребирање се случува често, скоро секогаш...Не постои!!!
Во случај и двајцата да се стрејтери и не се во врска, секс паѓа задолжително. Онака, другарски секс, за да си “помогнат“ во маката.
Исто и меѓу геевите и лез-цуците.
Ме вреѓаш?:zxc:Нема да цитирам, само ќе речам: може, под услов едниот или двајцата да се грди и до толку непривлечни еден за друг за ништо повеќе освен муабет, т.е. пријателство...
и добро, шо, и да има секс, пак можат другари да останат, стварно имаш ограничени гледишта за човек шо е од другата страна ..., и според тебе сеа „педерите“ можат да бидат другари само со женски, а „лезбејките“ само со мушки, која е логиката тука ? ....Не постои!!!
Во случај и двајцата да се стрејтери и не се во врска, секс паѓа задолжително. Онака, другарски секс, за да си “помогнат“ во маката.
Исто и меѓу геевите и лез-цуците.
Тебе ти се десило, мене ми се десило, на уше богзнае колку им се десило.Ме вреѓаш?:zxc:
Не бе брат. Има многу девојчиња во моја околина и кругови на движење кои се убави, а сепак ги гледам како пријателки. Прашање на перцепција и релативитет сепак. Секој со свое мислење. Поздрав.
Исто и јас имам таква другарка само шо кај мене никогаш не постоело љубов, отсекогаш сум ја гледал на другарски начин.Иам ја таква другарка, значи немало љубов никад, може на почеток само ама после строго другарски
и баш никогаш не си помислил на нешто со неа...били шо да е?Исто и јас имам таква другарка само шо кај мене никогаш не постоело љубов, отсекогаш сум ја гледал на другарски начин.
Категорично НЕ. Значи со сите други другарки сум помислил на нешто друго, ама со неа никогаш не ми било ни на крај памет такво нештои баш никогаш не си помислил на нешто со неа...били шо да е?