Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship.
 

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ако не постоеше другарство помеѓу машко и девојка тогаш сите машки ќе беа фраери а сите девојки курви.
 
  • Ми се допаѓа
Reactions: ada

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Абе имат другарство ама ептен тешко е да се одржит. Оти имат деној по 100 пати на секс кај што помислуваме (барем ние маживе) и ако подолго време немаш имано секс, уп ете ти одма мака :icon_bigg. А, уште пак и таа да немат имано, а да прајте муабет за тоа сигурно барем еден ќе речит абе да се клецневме ја и ти:vozbud:. А, после клецање немат каење :icon_bigg...така да требит да се размислит што мојш да добиеш, а што да изгубиш.
 
Член од
2 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
2
имам другар:) и со него сум многу поблиска отколку со мојата најдобра другарка.. и спрема него осеќам чиста другарка љубов.. ама некогаш ко ќе зборвиме нешо .. ми идат да му скокнам :lol: ама се воздржвам сепак ми е другар..најдобар:) и за едно скокање :lol: т.е. за еден напад на емоции нема да дозволам да го изгубам за нишо на светот :wink:

Opusti se pa ti i SO I DA BIDE IPAK PAK DRUGARI KE OSTANITE :D ne veruvam deka POSLE TAKVA RABOTA KE TI RECE NE TE SAKAM ZA DRUGARKA POVEKE :DDD ...... xixixixix

Da istoto go mislam i jas mora da ne se privlekuvaat fizicki za da ne stapat vo vrska inace i jas ne veruvam vo drugarstvo decko-devojka,mislam do sea sum nemala nekoj drugar onaka da sum premnogu bliska so nego mozebi zatoa taka razmisluvam :helou:

Dance emi probaj be pa ti :D za proba pari ne se zima xaaxaxa se zezam..... ipak toa se specificni raboti i dokolku se slucat GLEDANJETO SO NEGO PRED I POSLE TOA nema da bidat isti KE SE GLEDATE OD MNOGU PODRUGI ASPEKTI :) makar i PRV I POSLEDEN PAT DA E ::))))))
 
Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
мислам дека постои пријателство али другарство не
 

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Можеби и на почетокот на пријателството, или во текот , зависи... еден од `другарите` обавезно чувствува нешто повеќе за другиот.
Кај мене, да, има неколку случаи на вистинска другарска љубов и ја негувам истата, бидејќи машките ми се поискрени другари од женските.
 
Член од
10 септември 2009
Мислења
142
Поени од реакции
14
Секако дека постои, не може се што е машко да не привлекува... некои ќе ги гледаме само како другари а со некои ќе сакаме и нешто повеќе :)
 
S

StereoLove

Гостин
Нема другарска љубов мегу машко и женско.Во таква ситуација сум во моментов.Премногу го сакав него,не можев да глумам дека го гледам како другар а всушност во себе го сакав и повеке од себе.Но го загубив заради тоа.
 

the king 24

J. V.
Член од
14 мај 2009
Мислења
20
Поени од реакции
1
Ima. Eve jas ima dve drugarki so sum im najdobar drugar ama na dvete posebno mislam ne se vo isti drustva, a i tie mene. Se doglasuvam so toa gorenavedenoto deka pred se ne treba da ima fizicka privlecnost
 
Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
ја мислам дека има другарство меѓу машко и женско и тоа многу подобро отколку машко - машко или женско - женско.. Ја пример имам многу другарки и имам многу повеќе доверба во нив него у другариве...јес да чат - пат со овие шо ми се најдобрите другарки знаеме и малце да претераме со љубакање и слично али мислам дека баш тоа кажува колку е јако ова другарство...зш коа ќе ни текне си се љубакаме по малце и увек си кажуваме ако у моментот ни дојде онака да си "скокнеме" али не го прајме тоа и после све шо се дешава пак остануваме во исти односи, а се согласувам и со мистичен, мислам дека и кога би си рипнале пак се ке остане тотално исто :salut:
 

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Секако дека има, зашто да не нема?!
Во животот секогаш мораш да имаш некој другар поред тебе, неможе само женски да се или пак обратно. Тоа е моето мислење, на кој му се свиѓа ок, на кој не, пак ОК.
 
S

smart ass

Гостин
Постои другарска љубов...но и другарски секс:vozbud:

али то се знае додека е слободна,ихаа две другарки имав многу добри,ама се омажија,сеуште си живееме-значи има другарска љубов.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom