UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Топџиите 10 победи во низа на гости...си газиме. Ремзи машината пак даде гол, Челзи со специјалниот „вметни било каков епитет“ изгубија, Меси хет-трик....добар ден во ЛШ.

ibxdtV1NYecPou.gif

Топџиите 10 победи во низа на гости...си газиме. Ремзи машината пак даде гол, Челзи со специјалниот „вметни било каков епитет“ изгубија, Меси хет-трик....добар ден во ЛШ.

Isto tolku godini i bez eban trofej. :Sekojachest:

Да, многу е битно. Извини, еве Калински одма ќе се пензионира зашто не кажал кој играч излегол наместо голманот 10 секунди пред крајот на полувремето.

Очигледно не сакаш да ме разбериш.
Мене лично ми е тортура да го слушам Калински кога коментира фудбал.
Не реков да се пензионира веднаш дека не кажал која е измената, општо го чекам денот кога ќе си оди, одбивен ми е.

лол што мешате Јунајтед сега, срамота беше и тогаш ние нерешено што одигравме со нив (за дома зборам) срамота е и да изгубиш од нив, Базел е, не е гигант аспирант за ЛШ.

Точно, но ваквиве „боза“ групи кај што има еден изразит фаворит можат да бидат многу заебани, Вие го знаете тоа најдобро. :D

Одлични се Наполи нема што, секаквото сомневање во нивните способности пред почетокот на сезоната полека исчезнува. Лошо играше Дортмунд и со 11 играчи, а со 10 мислам дека немаше никакви шанси. Сепак доколку некој мислел оти Сан Паоло лесно ќе го освои, гадно се заебал.

Интересна ќе биде оваа група на смртта. Важен старт за двете победници, ама ништо не е решено. Веднаш се среќаваат во директен дуел наредно коло, што значи дека Дортмунд ќе има шанса одма да се приближи која мислам дека ќе ја искористи. Во предност е Арсенал поради домашниот терен, но тој ќе биде уште еден одличен натпревар.

Isto tolku godini i bez eban trofej. :Sekojachest:

де бе па ти, не се нервирај толку, изгубивте од Базел не од Барселона :pos:
Очигледно не сакаш да ме разбериш.
Мене лично ми е тортура да го слушам Калински кога коментира фудбал.
Не реков да се пензионира веднаш дека не кажал која е измената, општо го чекам денот кога ќе си оди, одбивен ми е.

:facepalm: имаш опција на далинското да го исклучиш, остави не нас кои сакаат да го слушаат да го слушаат уште многу години

Не се 10, 9 се, исто толку повеќе од вас. :love:

of, of... grevche. Tolku mnogu si isfrustriran od Chelsea shto najverojatno povekje se raduvash na pobedata na Bazel odkolku pobedata na Arsenal. Grevche. Aj moze i ke osvoite posle 9 (9 ajde ne 10) godini Carling/Capital cup. Da se izraduvash i ti i da ni rechesh: In your face Chels!

:pos: Јако име за мачка жими се.

RickyLFC9 да не ги крстил Џонџо Шелви, Шкртел и Аспас што не може да ги даде....

Уствари заборавив дека темава не му е позната како постоечка :)

:pos: Јако име за мачка жими се.

Имав и црно-бела мачка по име Јуве ама ми ја згази кола за време на ЕП 2008:(.
Иначе Челзи (мачката) не е во боите на тимот, да се разбереме:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom