UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zosto dobi crven Weidenfeller?

Сликовито

9805862913_7fea94c90c_o.gif

Иначе заслужни исклучувања заработија и Клоп и Вајдерфелер. Првиот реагираше премногу импулсивно, додека прилично намерна беше играта со рака на голманот.

Мислам дека апсолутно те демантираа Наполи. Сега за сега ги убија на тактички план
Nikade ne rekov deka takticki(celosno)Dortmund e pojak,tuku deka imaat jaka presing igra i igraat mnogu timski,ne se individualisti(i ova spaga pod taktika normalno,no ova se samo nekolku dela od celokupniot "kolac").Dzabe trenerot objasnuva presing ako igracite ne mozat toa da go ispolnat.
Inaku asistentov na Dortmund,bosanec po poteklo e zadolzen za taktikata(potvrdeno od Klopp),pa ke vidime sto ke spremi sega.
Ocigledno e deka Dortmund ke igra na kontri sega.

Mnogu jaki kontra napadi Napoli,gi fakaat na brzina preku Zuniga i Higuain.Bravo,bravo. (y)

Hummels osven sto e drvo,duri i se povredi.
Pojak tandem bi bile Subotic i Sokratis.

Sredinava na Dortmund uber losa.Najlos Reus.

Vcera dozd od golovi,denes mamurno. :-)

Е де, како крајот на светот да е кој го сменил, и така свирна за крај на полувреме одма, ќе кажат на почетокот на второто полувреме. Или толку многу ти треба сеа во овие 15 минути да знаеш? Сфашта за што се замарате само...

Не ги бидува едноставно, кога гледам лига на шампионо максимално сакам да се посветам а тој ми зборува дека голманот имал толку настапи во кадетска конкуренција, побитно е да знам која е измената.

Klopp se nervirase zatoa sto go zadrzaa Subotic dolgo vreme.

Hummels fakase ripcinja za golot.Najprecenetiot odbranben igrac.

Не ги бидува едноставно, кога гледам лига на шампионо максимално сакам да се посветам а тој ми зборува дека голманот имал толку настапи во кадетска конкуренција, побитно е да знам која е измената.

Да, многу е битно. Извини, еве Калински одма ќе се пензионира зашто не кажал кој играч излегол наместо голманот 10 секунди пред крајот на полувремето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom