Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
2008 си беше најдобра, плус пачот за офсајдите. Си ставаш играчи, ги ставаш стрелките и цепаш. И ако некој тим има успех со 4-3-2-1 пример, има и на играта успех. Сега...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 31 октомври излегува 2014!
Уф кој ќе чека...

+ ~пола година за пиратите![]()
Па уште пола за крак.
значи и ФМ 2015 ќе излезе додека ние да ја почнеме 14ката?

нема асална конкуренција, оној другион менаџер од фифа ли беше, повеќе е пентхаус менаџер отколку фудбал менаџер.Глеам сеа што сФе ќе има на 14-ката и повеќе и повеќе ми станува помила 12-ката.
Ќе зеам ќе го играм првиот менаџер бе,отколку да си ја траскам главата од маса и да кршам тастатури на 14-ката.
Реков јас,боље нека ја преименуваат во sims-football edition,отколку да не залажуваат football manager,ти реков ми рече.
Моронска работа,изглеа ептен им е досадно во канцеларија на типците што ја праат играта.
)Рибери гази тамуЈас комбинирам 2012 со 2007ка.Само некако мн лесно ми скурчува 2012 и си буфтам 2007 цело време.И еднаш на 3-4 месеци почнувам пак на 12ка и по некоклу недлеи пак на 2007.Еве веќе 7ма година си останувам лојален на него.НАЈЗАКОН МЕНАЏЕР што излегол досеа(според мене се разбира)
И Анри исто, збирав пари и увек си го купував 

Наместо 10 000+ играчи или колку и да беа на почетокот сеа неверувам да има повеќе од 1000.Барем 4-5 тима во лигата имаа повеќе од 500милки буџет а јас 3 милијарди.

Менаџерот 2013 имаше некој нов начин на кодирање некоја нова заштита и затоа толку време помина за да ја кракуваат...ама штом еднаш е пробиена од PROPER CPY мислам дека и новиот менаџер без проблем ке биде кракуван многу бргу после официјалното излегување.