Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
2008 си беше најдобра, плус пачот за офсајдите. Си ставаш играчи, ги ставаш стрелките и цепаш. И ако некој тим има успех со 4-3-2-1 пример, има и на играта успех. Сега...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 31 октомври излегува 2014!
Уф кој ќе чека...
+ ~пола година за пиратите![]()
Па уште пола за крак.
значи и ФМ 2015 ќе излезе додека ние да ја почнеме 14ката?
нема асална конкуренција, оној другион менаџер од фифа ли беше, повеќе е пентхаус менаџер отколку фудбал менаџер.Глеам сеа што сФе ќе има на 14-ката и повеќе и повеќе ми станува помила 12-ката.
Ќе зеам ќе го играм првиот менаџер бе,отколку да си ја траскам главата од маса и да кршам тастатури на 14-ката.
Реков јас,боље нека ја преименуваат во sims-football edition,отколку да не залажуваат football manager,ти реков ми рече.
Моронска работа,изглеа ептен им е досадно во канцеларија на типците што ја праат играта.
Рибери гази тамуЈас комбинирам 2012 со 2007ка.Само некако мн лесно ми скурчува 2012 и си буфтам 2007 цело време.И еднаш на 3-4 месеци почнувам пак на 12ка и по некоклу недлеи пак на 2007.Еве веќе 7ма година си останувам лојален на него.НАЈЗАКОН МЕНАЏЕР што излегол досеа(според мене се разбира)
Менаџерот 2013 имаше некој нов начин на кодирање некоја нова заштита и затоа толку време помина за да ја кракуваат...ама штом еднаш е пробиена од PROPER CPY мислам дека и новиот менаџер без проблем ке биде кракуван многу бргу после официјалното излегување.