Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Има разлика од попален идиот и од разумен истотака.
Не се сите толку загорени да имаат ерекција на блиски другарки. (доколку ги имаат и се компетентни да зборат овде)

Инфекшн. Јас имам другарка која ја сакам буквално како другарка. Се гушкам.
Делиме тајни. Па и ми се доверува за секс тајни. Но никогаш, никогаш не сум имал ерекција за неа.

И цицки добри има. :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
е да тоа е можно......
но сепак не онака чисто другарсво..од една страна има барем маала желба за нешто повеќе :hihi:
Ноуп, испитано е, ист карактер сме.. :)
Да имаше до сеа ќе ја бев залапал :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
оуу да бе заборавив правилото у форумот

Ноуп, испитано е, ист карактер сме.. :)
Да имаше до сеа ќе ја бев залапал :)
пер озбилно..за другите не знам можеби да...имаат блиски другарки...и јас имам но ..
се се али само ти немој да ми кажуваш дека не си помислил на тавко нешто...тое е можно се додека си прифали дека таа воопшто не е заинтересирана за тебе и си викаш:подобро нешто одколку ништо:)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Има разлика од попален идиот и од разумен истотака.
Не се сите толку загорени да имаат ерекција на блиски другарки. (доколку ги имаат и се компетентни да зборат овде)

Инфекшн. Јас имам другарка која ја сакам буквално како другарка. Се гушкам.
Делиме тајни. Па и ми се доверува за секс тајни. Но никогаш, никогаш не сум имал ерекција за неа.

И цицки добри има. :)
Да се разбереме, не дека не ги чепкам цицињата на другарките и не пијам пиво од нив и не си делиме по некој мрсен комплимент и опасна шала..
Ама НЕМОЖАМ ни да се замислам да и им пуштам јазиче.
Тоа ти е ко да лапаш сестра ебате.
Колку треба да си скот да напраиш нешо такво?

Најдобрата другарка, а водедно и ебено згодна цура на која секој од вас би се свртел, ко ми кажуваше дека се скинала со дечкото [што воедно ја и оправдував, со оглед дека цурата си сака, а дечкото година дена ја немаше чепнато за задник..] ми се слоши..незнаев шо да кажам еј, ми се згади за момент, 16 години има, *време и е* и све тоа, ама си ја осетив ко помала сестра да ми кажува нешо такво -.-
Ew.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958

пер озбилно..за другите не знам можеби да...имаат блиски другарки...и јас имам но ..
се се али само ти немој да ми кажуваш дека не си помислил на тавко нешто...тое е можно се додека си прифали дека таа воопшто не е заинтересирана за тебе и си викаш:подобро нешто одколку ништо:)
Јас за мене да си кажам дека конкретно со едно девојче која и ја гледам и ја сакам како сестра никогаш значи НИКОГАШ сум немал такви мисли. Никогаш не сум помислил еј јас да пробам да ја ќарам неа ќе биде супер. Девојчето е симпластично, секси и се тоа ама никогаш не сум ја гледал на тој начин, отсекогаш сум ја рачунал за сестра.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не
секој
нема
мозок
на
форумов.

Mr.InF3ction напиша:
иии даа...само онака од форумот што ги знам јас по мсн трте мрте можам да набројам 5-6 парови:XD:
само што не сакам да откријам нечији тајни:hihi:

и кога и да ги прашаш-we are just friends :ha:
И каков придонес имаше постов до темата?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586

Знае што збори малиот

:стрелкаштопокажуванадоле:
Да се разбереме, не дека не ги чепкам цицињата на другарките и не пијам пиво од нив и не си делиме по некој мрсен комплимент и опасна шала..
Ама НЕМОЖАМ ни да се замислам да и им пуштам јазиче.
Тоа ти е ко да лапаш сестра ебате.
Колку треба да си скот да напраиш нешо такво?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ја до скоро само машки другари имав. Ниедно женско, долг период.
И ниту имав, ниту сакав да имам секс со нив.

Дали сум нормална?:nesum:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Не
секој
нема
мозок
на
форумов.
Па неам мозок у форумот :)
немам намера да се докажам како некој и нешто тука :)
само сум реален...а сеа ти што изиграваш некој си паметњак ...your business...и да вистинки фреар никогаш не пзианва дека е фреар...
исто и со тебе..цело време себеси се дигаш другите ги спушташ...што покажува што си :)
обичен сајбер мен :XD:

S

smart ass

Гостин
геј си?
не е можно со некоја си другарка да сте блиски цел ден муабет и воопшто да не ти иде паметот за нешто повеќе од тоа...
сите машки мислат..сакале или не ..но некои имаат храброст да признаат некои не...

и да можно е ...се додека девојката е грда или машкото:)

пс:зборот ми е за другарство што викаат овие ауу го сакам како брат како сестра не е можно така:)
можно е да ги гледаш како сестра и брат..т.е да не помислуваш ништо секусално у врска со нив...што јас така глеам како сестри и браќа...т.е сексуалнте трти мртиња ми се одвратни....

и даааааааааааааааа баш оваа година ...онака што знам едни..си викааа ауу те сакам ко брат,,,тој: те сакам ко сестра:)
и ете денеска се заедно..:XD:

и да му иде...поставил граница!!

мојата на пример беше полиберална....но не и нечесна,во смисол превара ујдурма...

и да не може да ја сака како сестра не можам ни јас моите другарки...ама...некој копиљ да им се закани или недајбоже им удри шамар пред мене ќе го здробам...ете така

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ја до скоро само машки другари имав. Ниедно женско, долг период.
И ниту имав, ниту сакав да имам секс со нив.

Дали сум нормална?:nesum:
Шо би рекол Лет3: Да. Постои другарство помеѓу машко и женско. Ако е добар сексот...

M

Mr.InF3ction

Гостин
иии даа...само онака од форумот што ги знам јас по мсн трте мрте можам да набројам 5-6 парови:XD:
само што не сакам да откријам нечији тајни:hihi:

и кога и да ги прашаш-we are just friends :ha:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Не постои машко-женско другарство. Природата ги создала двата поал за да се размножуваат. Ако притоа другаруваат ок. Ама другарување без шанси за влегување во процес кој би придонел за глобалниот наталитет, или макар месниот, е неприродно и спротивно на природните закони.тие шо као наводно се уреду со машките другари ил иобратно со другарките се залажуваат себе.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
^
Yes сето тоа е точно, ама тие примарни инстинкти и нагони се контролираат со рационалниот дел од мозокот, да не беше тоа така сите или ќе купувавме кондоми по 100 на ден или ќе седевме дома со детска градинка.

Мое мислење е дека може да се има другарство помеѓу личности од различниот пол. Точно е дека зависно од далбочината на другарството, можно е да немаш никаква сексуална привлечност спрема неа, за тоа другарство каде што припадничката на понежниот пол веќе ја сметаш како за сестра.

За друграство каде што врската и не е толку силна и длабока, можно е некад да се напалиш на неа, ама тоа значи дека во тој момент си бил стварно загорен/напален и била убава типката. Тоа не значи дека треба да и рипнеш и да заебеш се што си имал претходно со неа. Една вечер секс и тоа под случај да прифати, може да ги зафркне односите помеѓу вас засекад и тоа значи да изгубип добра другарка затоа што си бил напален.
Нема смисла, затоа постои контрола дечиња, вреди секад да се гледа барем еден чекор понапред од пенисот.

Јас лично имам една другарка, за која би направил се, ама не сум луд со неа да имам нешто и да го изгубам овоа што го имам сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom