Нема веќе тоа до 45евра ...Како ќе ти царини ко дозволата нелим беше 45E?
Мене кога ми стигна iPod-от ми го исцаринија ама таму од таму пошто беше 150$ и платив 50$ 33% е сеа незнам како ќе му дадеш потврда ?:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема веќе тоа до 45евра ...Како ќе ти царини ко дозволата нелим беше 45E?
Мене кога ми стигна iPod-от ми го исцаринија ама таму од таму пошто беше 150$ и платив 50$ 33% е сеа незнам како ќе му дадеш потврда ?:S
Незнам, до сега не ми зеле царина па ќе видам сега што ќе направам чекам некоја нарачка алишта.Нема веќе тоа до 45евра ...
Раце да им се исушат на сите во пошта што крадат, 2 пратки ми стигнаа со бројче за следење, 2 недели ги нема, на странски сајтови, на сајтот на Македонски пошти пишува дека пратката е испратена на домашна адреса а пратка нема, дал е поштар или кој и да краде не знам, но додека е директор Рафиз Алити, додека не се компјутеризира целиот тој процес, поштава е кој стигне си зима...
Мора увек, на 10 пратки некоа да угине, мора некој да се почасти, ај без бројче за следење да разберам, ама со бројче за следење и да треба лично да се потпишеш и пак да крадат...ептен дива лига е значи.
Јави им се на некој од овие броеви и провери, а претходно провери на trackitonline.ru. Последните два пати кога порачував им се јавив ден пред да треба да стигне и знаеја дека ја следам пратката, па ми стигна без проблем.
Да не ти се случајно на царина заглавени како мене ..Кај мене стој ова.. ?
Прегледај го приврзокот 72359
Да не ти се случајно на царина заглавени како мене ..
Да не ти се случајно на царина заглавени како мене ..
Вака ти доаѓа над 100$ , рачунај уште 40минимум за царина така да околу 140$ ќе те фати минимум.Да ве прашам ако сакам да го купам овој производ
http://www.ebay.com/itm/Orlando-Com..._Office_Furniture_ET&var=&hash=item3f293fb849
Kолку би ме чинел производот ако влезе во државата царина и данок? Знам дека над 45 евра се даваат доста трошоци се двоумам дали да го купам или не.... поздрав
Вака ти доаѓа над 100$ , рачунај уште 40минимум за царина така да околу 140$ ќе те фати минимум.
Појма немам брат како одат царините , различно е за секаков производ , се јавив пред некој ден за патики ми имаа задржано на царина ми рекоа дека нема врска цената се плакало царина за све , сега ќе видам утре би требало да ми стигне ливче за да ги подигнам им пратив цена и ќе видам дали ќе платам нешто .А како идат цените... ако е под 45 евра поефтина е царината и данокот?