Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Производот што ми стигна пред 10 дена, денеска истиот пак ми стигна и тоа дома го донесоа како е можно.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 09:45 ---
Производот што ми стигна пред 10 дена, денеска истиот пак ми стигна и тоа дома го донесоа како е можно.

--- надополнето: 26 септември 2013 во 09:45 ---

Можно е, се греши исто како сега ти 2 пати истиот текст што го постира :)
Ќе го враќаш назад едниот?

Мене денес ми стигнаа 4 парчиња Радио МП3 УСБ ТФ слушалки порачани пред помалку од 2 недели, се изненадив пошто претходно имав и други работи порачано а тие не мрднаа од Кина, а овие ни царина ни ништо :icon_lol:

Мене денес ми стигнаа 4 парчиња Радио МП3 УСБ ТФ слушалки порачани пред помалку од 2 недели, се изненадив пошто претходно имав и други работи порачано а тие не мрднаа од Кина, а овие ни царина ни ништо :icon_lol:
комплет ги порача или посебно ? дај што цена плати да видам.

Од Алиекспрес порачав
New 2013 Sport Wireless Earphones Headphones Music MP3 Player TF Card FM radio Headset #40806

Price:
US $3.92 / piece
комплет 4 парчиња и ми спуштија на цената, плус ми дадоја и на секои слушалки и по 1 ОТК кабел (ако е ОТК кабелче УСБ-Мини УСБ) подарок кој не беше во понудата, само во 1 немаше такво кабелче, ама јас се сомневам дека тука во МК го снема едното.
Иначе беа со 17% попуст кога ги порачав а сега се без попуст - некој цент повеке, ги пробав сите се исправни, не е некој квалитет али за цената - 5ка

Планирам да порачам мобилен телефон од Алиекспрес што мислите дали би ми го царинеле и колку би ме фатило тоа? Телефонот е 136$

Планирам да порачам мобилен телефон од Алиекспрес што мислите дали би ми го царинеле и колку би ме фатило тоа? Телефонот е 136$
5% само ... на електроника само 5% е мислам .

Би требало ама како што е и претходно кажано ништо не е сигурно, се зависи од расположението на царинарникот кој ке се падни, а каков телефон од 136$ ке порачаш? дај линк да видиме..

Убав, јас зедов самсунг С3 (клон) 90$ ми стигна без царина се ОК

Интересно мене ме стега срце незнам дали да го порачам...Ако ми го царинат 50 евра или повеќе ќе се убијам :(

Па добар е, ме изненади колку е брз, али тонот би можел да е погласен, камерата е декларирана за 8мп, ама јас не би му дал повеке од 5мп, по моја субјективна оцена, тачот е Ок, осетлив, 2 батерии со него ми дојдоа, слушалки, се шо оди, уште не го имам тестирано, сабајлево ми стигна, поштарот дома ми го донесе ни 22 денари не платив како за слушалките - ништо не платив само тие 100$ од порачката на алиекспрес 90+10 за додатна 32гб тф картица

http://www.aliexpress.com/item/Free...GHz-4-8-inch-960-540-512MB-RAM/773177401.html

и заедно ми стигна и друга порачка шо имав - камера за во кола шо го снима патот, исто и таја ни царина ни ништо, дури и неморав во пошта да одам да подигнам. 3 недели сенасе. јас задоволен, изгледа имав среќа некои ги царинат. според тракингот, вчера во 9.30 часот дојдоа производите на царина а веке по 2 часа во 11.40 од царина беа испратени на адреса и денес сабајле поштарот дома се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom