Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
This is the End 2013 720p BluRay x264-SPARKS
The Hangover Part III 2013 DVDRip X264-SPARKS (koga ke go citate ova valjda i 720p ke ima)
--- надополнето: 14 септември 2013 во 03:30 ---
btw зошто ми прави вака?
има многу сидери торентот, немам ништо друго пуштено, немам лимит ставено во Bandwith, макс брзина на интернетот ми е 1.7мб/с, направив Update Tracker...
WyV6h4s.png

да не има врска нешто 9ката? од толку сидери само црпам или?

не само сега, на многу торенти ми правело вака
Anon (srsly, ако знаеш..)

http://www.imdb.com/title/tt1995301/

Се најдува негде чудово? Гледам и награда освоило, сакав да го ѕирнам од чиста љубопитност.

И јас барав скоро на темава торент ли тракер нешто ама не можам да најдам... o_O никаков скринер нема уште изглеа

btw зошто ми прави вака?
да не има врска нешто 9ката? од толку сидери само црпам или?
Така ти прави затоа што Seeder/Leecher рејтиото на торентот ти е 1:7
Скоро секогаш е вака со нови торенти, особено од јавни тракери.
Фала богу дека 9-ката има врска. Трпение - спасение или симнувај од приватни торент сајтови :)

Го глеав This is the end и го изгасив на 30 минута, булшит, не сакам вакви “комедии“ а и ептен ми беше грдо што сите беа вистинските тие, немаше измислени ликови, not my cup of tea :)

Смешен беше филмот

Е сеа, скоро се беше dick jokes, cum jokes, junkie хумор, ама не може на сите тоа да им се свиѓа :D

Мајкл Сера конечно да не биде гик. Кога се препуцаваа Дени и Франко за дркањето беше смешно, lol'd. Сите си исмејуваа свои карактеристики, Џона што е ко дива, Франко што е забеган уметник, sell outот на Сет...
Да не набројувам, ама мене смешен ми беше филмов, неколку пати се насмеав. Од новиве, само оваа и Clear History ги признавам како комедии

Го глеав This is the end и го изгасив на 30 минута, булшит, не сакам вакви “комедии“ а и ептен ми беше грдо што сите беа вистинските тие, немаше измислени ликови, not my cup of tea :)

It's me God, Johnna Hill. From Moneyball. :pos:

Ретардиран филм. Кени Пауерс развалује. Без Мара нема со кого да си поразговарам..

dzesika hold me baby

:pos:

Има некаде солиден торент за Allan Partridge: Alpha Papa ?

Љубители на крими и акциони трилери не треба да го пропуштат Safe House. Случајно го најдов денес и не згрешив што го спуштив, не сум миленик на овој жанр ама вреди да се гледа. Ретко оценувам филмови ама ме задржа напнат до крај. 8/10, интересен и спонтан развој на приказната, неочекуван пресврт и крајот најмногу ме бендиса - сигурно ќе се замислите до кое ниво стигнала корупцијата кај нас (не само во ЦИА).

Cloud Atlas филмиште, I enjoyed every second of it. Многу приказни од различни временски периоди испреплетени у еден филм кој трае скоро цели три саати. Одлична актерска екипа, Том Хенкс и Хали Бери поготово. се на се одличен филм, моја оценка 9/10

Cloud Atlas филмиште, I enjoyed every second of it. Многу приказни од различни временски периоди испреплетени у еден филм кој трае скоро цели три саати. Одлична актерска екипа, Том Хенкс и Хали Бери поготово. се на се одличен филм, моја оценка 9/10

Го гледав само дека го спомна и пофали. Имаш право, 5ка филм (y)
За сите кои се нестрпливи и ќе сакаат да се откажат на сред филм - НЕМОЈТЕ!

Здраво, дали можи македонскиот филм - Војната заврши - да се пронајди на торент?

It's me God, Johnna Hill. From Moneyball. :pos:

Ретардиран филм. Кени Пауерс развалује. Без Мара нема со кого да си поразговарам..

dzesika hold me baby

:pos:

You make sick references man. That reference is out of control.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom