Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Смешен беше филмот

Е сеа, скоро се беше dick jokes, cum jokes, junkie хумор, ама не може на сите тоа да им се свиѓа :D

Мајкл Сера конечно да не биде гик. Кога се препуцаваа Дени и Франко за дркањето беше смешно, lol'd. Сите си исмејуваа свои карактеристики, Џона што е ко дива, Франко што е забеган уметник, sell outот на Сет...
Да не набројувам, ама мене смешен ми беше филмов, неколку пати се насмеав. Од новиве, само оваа и Clear History ги признавам како комедии

Го глеав This is the end и го изгасив на 30 минута, булшит, не сакам вакви “комедии“ а и ептен ми беше грдо што сите беа вистинските тие, немаше измислени ликови, not my cup of tea :)

It's me God, Johnna Hill. From Moneyball. :pos:

Ретардиран филм. Кени Пауерс развалује. Без Мара нема со кого да си поразговарам..

dzesika hold me baby

:pos:

Има некаде солиден торент за Allan Partridge: Alpha Papa ?

Љубители на крими и акциони трилери не треба да го пропуштат Safe House. Случајно го најдов денес и не згрешив што го спуштив, не сум миленик на овој жанр ама вреди да се гледа. Ретко оценувам филмови ама ме задржа напнат до крај. 8/10, интересен и спонтан развој на приказната, неочекуван пресврт и крајот најмногу ме бендиса - сигурно ќе се замислите до кое ниво стигнала корупцијата кај нас (не само во ЦИА).

Cloud Atlas филмиште, I enjoyed every second of it. Многу приказни од различни временски периоди испреплетени у еден филм кој трае скоро цели три саати. Одлична актерска екипа, Том Хенкс и Хали Бери поготово. се на се одличен филм, моја оценка 9/10

Cloud Atlas филмиште, I enjoyed every second of it. Многу приказни од различни временски периоди испреплетени у еден филм кој трае скоро цели три саати. Одлична актерска екипа, Том Хенкс и Хали Бери поготово. се на се одличен филм, моја оценка 9/10

Го гледав само дека го спомна и пофали. Имаш право, 5ка филм (y)
За сите кои се нестрпливи и ќе сакаат да се откажат на сред филм - НЕМОЈТЕ!

Здраво, дали можи македонскиот филм - Војната заврши - да се пронајди на торент?

It's me God, Johnna Hill. From Moneyball. :pos:

Ретардиран филм. Кени Пауерс развалује. Без Мара нема со кого да си поразговарам..

dzesika hold me baby

:pos:

You make sick references man. That reference is out of control.

Многу си му дал. Од мене има 5. Не ми се допадна нај нај филмов. Oчекував многу повеќе.

Иначе не е ова единствен филм оваа година од кој што сум очекувал многу, а добил малку..

Сите го фалат многу The East, ама мене не ми е ништо посебно.
Многу си му дал. Од мене има 5. Не ми се допадна нај нај филмов. Oчекував многу повеќе.

Иначе не е ова единствен филм оваа година од кој што сум очекувал многу, а добил малку..

Тоа дека си уште мал ( несозреан де ) . Се во свое време . Во меѓувреме задржи се на акциите , ти лежат.

Можно е Џастин Бибер да го глуми Робин:pos::pos:
И така пропадна легендата за Бетмен и Робин.
Да го глуми ама Робин конечно да признае дека е геј :)

Шо знам, имаше малце тапа крај, ама добра тема, добра приказна, ми беше интересно дур го гледав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom