- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Не мислев на посебна тема, од страна 649 почни да читаш и ќе сфатиш1 пат пишав рецензија не ни знаев дека имало посебна тема за филмот,не мора одма да се устручавате.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мислев на посебна тема, од страна 649 почни да читаш и ќе сфатиш1 пат пишав рецензија не ни знаев дека имало посебна тема за филмот,не мора одма да се устручавате.
Брат, појма немаш од спојлериДобро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето![]()
Sharknado!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сите се воодушевуваат на целата романтика околу Before Sunset/Sunrise/Midnight филмовите, никој не го боли уво дека уствари главниот актер ја изневерува жена му .Ху керс ? Види ги само колку си одговараат
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1995301/
Се најдува негде чудово? Гледам и награда освоило, сакав да го ѕирнам од чиста љубопитност.
Така ти прави затоа што Seeder/Leecher рејтиото на торентот ти е 1:7btw зошто ми прави вака?
да не има врска нешто 9ката? од толку сидери само црпам или?