Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, доста е. Темата е за кулирање од останатите.

Немам јас намера некој да го учам да пишува (сфатил, со ф) ниту пак да учам да чита. Никој не е лимитиран за тоа како го сфатил филмот, ако сакаш Into the Wild сфати го како пост-апокалиптичен филм со борба помеѓу господ и ѓаволот, никој не те лимитира, ниту пак ќе те корегира за стил на пишување. Проблемот е со раскажување. Ова е тој дел кој го имаш испуштено. Се чита расказ првиот час, вториот сите ученици го раскажуваат. Мене не ме интересира дали Крис умира во дивината. Ти ако немаш проблем со тоа, неможам да судам јас ретардирани животни одлуки. Ама мора да бришам.

Од сега се гониме кривично и пропсино правилата за (неконструктивен) офтопик, спојлери и све од пакетот.

--

Го гледаше некој Sharknado. Која забава! :D

Евааа каков Рант од wot, од Шаркнато гледав трејлер, доволно е !

The Kings of summer го изгледав пред 2 дена. Ок филм е. Интересен амбиент кому секому ќе врзи филм барем за момент да се почувствува таквиот живот(се надевам не е спојлер ова да не го лутам wot :D )

Можи 7.3 да е малку високо, но околу 7 некаде по мое можи да тера. Опуштено филмче, ненапнато, онака интересен час и пол.

Добро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето o_O
Брат, појма немаш од спојлери :pos:

Ич не објаснувај краток плот, пиши за актерите, саундтракот, ефектите, должината, темпото, буџетот, костимографија, шминка, фотографија, камера, занимливости, блуперси...

Само амај не чепкај го плотот :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Sharknado! :pos:

h68ACD932

3ipjyC4.gif

a_560x0.jpg

a_560x0.jpg

BaqRRfB.gif

Сите се воодушевуваат на целата романтика околу Before Sunset/Sunrise/Midnight филмовите, никој не го боли уво дека уствари главниот актер ја изневерува жена му . :pos: Ху керс ? Види ги само колку си одговараат :pipi:

Сите се воодушевуваат на целата романтика околу Before Sunset/Sunrise/Midnight филмовите, никој не го боли уво дека уствари главниот актер ја изневерува жена му . :pos: Ху керс ? Види ги само колку си одговараат :pipi:

Е дај чим почна напиши нешто повеќе за филмовите? Не верувам некој да има замерка за Before Sunrise, филмот е буквално совршен.

This is the End 2013 720p BluRay x264-SPARKS
The Hangover Part III 2013 DVDRip X264-SPARKS (koga ke go citate ova valjda i 720p ke ima)
--- надополнето: 14 септември 2013 во 03:30 ---
btw зошто ми прави вака?
има многу сидери торентот, немам ништо друго пуштено, немам лимит ставено во Bandwith, макс брзина на интернетот ми е 1.7мб/с, направив Update Tracker...
WyV6h4s.png

да не има врска нешто 9ката? од толку сидери само црпам или?

не само сега, на многу торенти ми правело вака
Anon (srsly, ако знаеш..)

http://www.imdb.com/title/tt1995301/

Се најдува негде чудово? Гледам и награда освоило, сакав да го ѕирнам од чиста љубопитност.

И јас барав скоро на темава торент ли тракер нешто ама не можам да најдам... o_O никаков скринер нема уште изглеа

btw зошто ми прави вака?
да не има врска нешто 9ката? од толку сидери само црпам или?
Така ти прави затоа што Seeder/Leecher рејтиото на торентот ти е 1:7
Скоро секогаш е вака со нови торенти, особено од јавни тракери.
Фала богу дека 9-ката има врска. Трпение - спасение или симнувај од приватни торент сајтови :)

Го глеав This is the end и го изгасив на 30 минута, булшит, не сакам вакви “комедии“ а и ептен ми беше грдо што сите беа вистинските тие, немаше измислени ликови, not my cup of tea :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom