- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
koj instant spojler bese ova samo ej![]()
Добро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj instant spojler bese ova samo ej![]()

Добро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето![]()
Пак ли ќе се враќаме на темата за Into The Wild![]()
1 пат пишав рецензија не ни знаев дека имало посебна тема за филмот,не мора одма да се устручавате.
wot
не се напнуј бе брат не сме сите писатели и оскаровци со квази титули,остај не и нас простите да пишуваме мислења за филмови. Ако а разлисташ темата од кога е отворена ќе сватиш за шо зборувам.
Не мислев на посебна тема, од страна 649 почни да читаш и ќе сфатиш1 пат пишав рецензија не ни знаев дека имало посебна тема за филмот,не мора одма да се устручавате.

)Брат, појма немаш од спојлериДобро ја стварно не знам човек како треба да објасни краток плот па и кој курац спојлер ти е ова жити се, филмот нема ништо што ќе ти го униште гледањето![]()