Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
ако го освои ус ке биде ли No1 ? како одат поениве сега, ноле губи ли , де некој нека ми разјасни

Ма #1 не е битен веќе. Надал е #1 за сезонава. А и џабе и да биде #1 на крај на сезона кога се големи шанисте да падне на #2 уште по првиот дел од сезоната.
Се додека освојува титули баш ми е гајле за ранкингот, ако сака нека дели место и со Грабуловски.

Не знам утре колку ќе држат нервите да гледам... :(

Да играа порано ќе пробав да средам да гледаме ние од Скопје у некој кафиЌ, ама вака тешко... Ќе биде утре напет ден, се надевам Рафа ќе не израдува со нова ГС титула.

Ајде гет јор шит тугетер се бориме за 13ти слем чувајте ги нервите за вечер :) Сигурно ќе биде напето, но ако игра Рафа како што играше од Монтреал навака нема место за паника, Новак му е најтешкиот опонент што може да го има па затоа и победата вечер би била позначајна, за двајцата. Мене лично слемот ми е поважен од првата позиција на атп, но како и да заврши вечер мечот шансите за прва позиција до крај на годинава сеуште ќе му бидат многу големи.
Штета што се игра касно, би сакал да изгледам некоја ваква утакмица со вас, останува за понатаму.

VAMOSSS!

Докажи денес што знаеш и умееш мајсторе...

VAMOS RAFAAA
--- надополнето: 9 септември 2013 во 23:57 ---
Одличен прв сат на Рафа...само продолжи такааа!!!
--- надополнето: 10 септември 2013 во 01:55 ---
ВАМОС РАФАААААААААААА
2-1 во сетови
Ајде уште малце ти фали:vozbud:

АКО го освои следниов сет ќе стигне до 13та титула така ? Многу тапа број, подобро би му било одма да продолжи со ГСовиве и на АО :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

АКО го освои следниов сет ќе стигне до 13та титула така ? Многу тапа број, подобро би му било одма да продолжи со ГСовиве и на АО :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Да, 13та ќе му биде.
--- надополнето: 10 септември 2013 во 02:35 ---
Срцето ми се исполни, повеќе се израдував од колку Надал.... тооооооооо Рафаааааааааааааа!!!
13та титула, ти го заслужуваш епитетот најдобар тенисер на сите времиња!!!

После некој да постира слики од Рафа и титулата во темава :icon_mrgr:
Сеа за сеа оваа е, подоцна ќе следат и останатите.

1236623_10151581531257187_873706438_n.png

Иначе човеков се повеќе и повеќе ме воодушевува, срцето ми се полни од турнир во турнир. Па кој само очекуваше после толкава пауза дека ќе има 22-0 скор на тврда подлога и дека ќе освои два Грен Слема, 5 Мастерс титули, и уште 3 титули на помалите турнири?? Никој, апсолутно никој, знаејќи колку е тешко да се врати еден спортист после таква повреда. Али Рафа е еден и единствен, нема никогаш да се роди некој како него, најголемиот работник меѓу тенисерите, човек кој не се замара со Get lucky, со перики и слично, човек кој си ќути, тренира и си ја знае својата работа. Ментално е ненормално јак, го докажа тоа денес во третиот сет, каде успеа изгубен сет да го сврти во своја полза. Тоа го можат само најдобрите.

Царе, фала ти за се сезонава, сега може лагано да се следи остатокот од истата, ама баш ич не се замарам како ќе изигра Рафа до крајот на сезоната, за мене е доволно и ова што го направи до сега. ВАмооооос и доминирај во следните неколку години како што доминираш моментално!!!!

После некој да постира слики од Рафа и титулата во темава :icon_mrgr:
58615_1410028922548883_636076035_n.jpg

:pipi:

Иначе како и обично сам се победил Новак пошто бил повреден а и сок од праски му дале наместо од дренки :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom