Ај оти мене слабо ми одешеСега баш тоа го барам
Летонија е победник беКоњаникот Сабја , како да го отплеткаме евентуалниот круг на 4 репрезентации . Мислам дека Босна е победник во таков случај ?
Znaci dobro si napisav deka Letonija odi ponatamu prethodno, kaj mi se izmesa Bosna potoaЛетонија е победник бе
Објаснив погоре
Летонија и Босна ќе имаат скор 2-1, ние и Црна Гора 1-2, пошто Летонија ја тепа Босна они се први. Ние последни
Абе ако еве тепа Србија утре со Црна Гора и Босна изгуби од Литванија утре. Ние не мора да тепаме ни со 10 разлика против Летонија пошто имаме подобра кош разлика сеа за сеа ние -3 они -5. Ако тепаме ќе имаме еве да речеме со 3 коша разлика ние ќе бидеме на 0, тие на -8. Одиме понатака вака нели?
Мене ми беше јасно за кругот со 3 репрезентации, ама мислев дека и со 4 ако е се гледа кош разлика меѓу сите, но ете не било така.Србите не се идиоти, ќе изгубат утре ако е таква работатаАбе аман како да не пратите спорт да му ебам мајката
Би имале 2 победи ние, Црна Гора, Летонија и Босна, и се прави круг од овие селекции, а резултатите со другите две не се земаат во обзир.
Затоа ние и Црна Гора ќе имаме скор 1-2, а Босна и Летонија 2-1, а пошто Летонија ја тепа Босна, они ќе бидат први.
Со други зборови, Србиве треба нафта да испијат за утре да бидат глупави и да одат на победа со што би овозможиле ние да влеземе и да влезат со два бода помалку во втора фаза.
Значи тогаш се гледа кош количникот во меѓусебните дуели на овие три репрезентации...
Значи ние загубивме денес со 8, Босна загуби од Летонија со 11
Босна сега има количник -3
Летонија плус 11
Македонија -8
Со победа од 10 поени разлика
Македонија +2
Летонија+1
Босна -3
Со секоја победа под 10 ние отпаѓаме а Летонија оди понатаму,,,
Каква Нова Македонија , нас не читаат овдеА да ти јебем и шпекулации и калкулации.
Од ова малце разбрав нешто сума сумарум куферите и дома.
http://www.kurir.mk/sport/kosarka/129417-Spekulacii-Srbija-ke-i-pusti-na-Crna-Gora-za-da-prenese-4-boda
Зашто да се плашат, па нели веќе ни пуштија нам завчера?Едино ако се плашат Србиев од евентуална афера за договорен пораз, пошто секогаш ги имаат на пик, и да не дозволат да си го валкаат името.