Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Инаку Мохамед Сисоко е без клуб!
Ако се бараше замена за Лукас (а сигурен сум дека не барале) тогаш тој е единствениот играч кој би сакал да го имаме.

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Инаку Мохамед Сисоко е без клуб!
Ако се бараше замена за Лукас (а сигурен сум дека не барале) тогаш тој е единствениот играч кој би сакал да го имаме.

Никад нема да му ја заборавам пречката против Барса:love:

Времето на тие двајца не може да се споредува со овие играчи.
Тогаш крилата играа друг фудбал сеа играт друг.

Башка Хенчоз никогаш не ми бил во омилените а и никогаш нема ни играно лев штопер.
Хипија секогаш играше лев штопер и со Кара и со Хенчоз.

Поентата дека може двајца истоноги да играат како партнери.

Видич и Рио земи ги за пример.

Не сфатливо е ама дека не е возможно, не би рекол.

Поентата дека може двајца истоноги да играат како партнери.

Видич и Рио земи ги за пример.

Не сфатливо е ама дека не е возможно, не би рекол.

Истото го реков и јас.
Нема логика и двајцата исти профил на играчи.
Муабетот отиде подалеку.
Не дека неможе да се игра така.

Истото го реков и јас.
Нема логика и двајцата исти профил на играчи.
Муабетот отиде подалеку.
Не дека неможе да се игра така.

Како и да е, само се надевам дека нема да ја промени формацијата во 5-3-2 или 3-5-2

зашо бе?? 3-5-2 е одлична формација.

Со три во одбрана и екстремно офанзивни бекови мамата ќе ни ја расплакуваат секоја утакмица. Бековите ќе бидат 80% ориентирани на напад зошто уствари ќе бидат поставени на средина на теренот и примарна задача веројатно ќе им биде противничка половина, не сопствената.

Не се согласувам, грешка ќе биде. Да не спомнувам тек „учење“ на таа тактичка поставеност.

Со три во одбрана и екстремно офанзивни бекови мамата ќе ни ја расплакуваат секоја утакмица. Бековите ќе бидат 80% ориентирани на напад зошто уствари ќе бидат поставени на средина на теренот и примарна задача веројатно ќе им биде противничка половина, не сопствената.

Не се согласувам, грешка ќе биде. Да не спомнувам тек „учење“ на таа тактичка поставеност.

Ти текнува на утакмицата со Стоук под Кени коа бевме?? Е тогаш он стаи 3-5-2 и ги гмечевме 90 минути само што тогаш немаше кој гол да даде па заврши 0-0..али во креирање шанси,посед ,све бевме далеку далеку подобри..

Ти текнува на утакмицата со Стоук под Кени коа бевме?? Е тогаш он стаи 3-5-2 и ги гмечевме 90 минути само што тогаш немаше кој гол да даде па заврши 0-0..али во креирање шанси,посед ,све бевме далеку далеку подобри..

Абе ајде, сакаш пак 0-0 да заврши, па да го сереш Роџерс :D

Одлично, безпрекорно функционираме со формацијава на нерешен резултат и кога водиме. Ќе видиме како ќе биде кога ќе треба да бркаме негатива. Се до тогаш, мое мислење е дека треба да остане иста.

зашо бе?? 3-5-2 е одлична формација.
Не заебавај.
Година дена се гради состав за 4-3-3 ти се глупости пишуваш.
Сега е тамн составот за формацијата на Роџерс.
Не зборам дека е комплетна ама ги има играчите за да може да ја игра.

Дечки не е лошо да се знае уште една формација. Одлично би ни се нашла оваа формација против физички екипи, кога ќе имаме водство, првична секако ќе си биди 4-3-3/4-2-3-1, ама не е лошо да знаат и уште 1 формација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom