PES 2013

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
кој баг се деси, давам гол регуларен све помина и радување и риплејови и дава резултатот ист :tapp:
Еднаш мене што ми се деси. Игравме со еден другар и тој од работ на шеснаестерецот толку силно шутна што голот не му го призна, туку ми досуди гол кик :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Ќе прават ли Конами официјален печ со летниве трансфери, или тоа е тоа што има досега излезено за 13-ка ?

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
кој баг се деси, давам гол регуларен све помина и радување и риплејови и дава резултатот ист :tapp:
мене на некоја од претходните песови ми го снема голманот :pos:
--- надополнето: 30 август 2013 во 12:08 ---
Ќе прават ли Конами официјален печ со летниве трансфери, или тоа е тоа што има досега излезено за 13-ка ?
http://pes-smoke-patch.blogspot.com/

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.386
Според вас кој е најдобар Patch?
Smoke Patch
Qpes
Pes Edit или некој друг ?

G

grande-juve

Гостин
Конечно, 1000-рка, максимум поени во онлајн модот за тимови со оргинални состави:гик:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Пачов го направив набрзина вчера, значи Македонија на местото на гејлада.
Фаците на играчите се на рандом, ни имам време ни па намера да прам фаци (многу небитни се)
Отценките на СИТЕ играчи се конвертирани од FM13
Упатство за инсталација има внатре ;)
http://www.mediafire.com/?edffs4bcsd74u4j

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
drugari kako da instaliram pes 2013 na lap top i od kade da ja simnav se macime so eden drugar 2 dena da ja instalirame i nikako da ja instalirame inace ja simnavme od zamunda 5,77giga i duri i na cd ja simnavme i demon tools instaliravme i nikako nemozime da ja instalirame ve molam za pomos

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
drugari kako da instaliram pes 2013 na lap top i od kade da ja simnav se macime so eden drugar 2 dena da ja instalirame i nikako da ja instalirame inace ja simnavme od zamunda 5,77giga i duri i na cd ja simnavme i demon tools instaliravme i nikako nemozime da ja instalirame ve molam za pomos
кажи поточно што е работата ?

Kajgana Shop

На врв Bottom