PES 2013

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ми треба добар пач со кој се средени сите логоа, трансфери, имиња на клубови и слични ствари. Па ако има некој фин да ми прати по ПП :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.229
Не сум отворал во овој подфорум досега, па еве ајде да споделите искуства со играва кој што играл до кај е што е како е.
Мене лично Мастер Лигата секогаш ми била најинтересна на сокериве, почнуваш со млади играчи сите со бели оценки :pos: па со тек на време некои од нив стануваат зверови.
Иначе стигнав до целосна доминација на мастер лигава, прва постава сите ми беа со вкупна оценка над 100, а 7 од нив со максималната 109. На super star домашна лига без пораз, лига на шампиони земена, куп истотака. Али почнав реконструкција (со Интер играм очигледно:pos:) да правам на тимов зашто само во плати почнаа да ми одат по 270 милиони евра, па некои шитнав а некои како слободни агенти ми отидоа од тие што заработуваа по 20 милиони годишно. Сега ми е подослабен тимот али основата ја има уште, не е како реалниов Интер :) Ќе продавам уште првотимци.
Малце повеќе да се посвети внимание и се совладува играва. А да, највиоска победа на super star ми е 11-0.
Така да пишете и вие што највеќе играте до кај сте и сл.

B

Beck's

Гостин
Дај пратете ми по пп некој добар пач со последни трансфери и такви работи, ми се игра

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
Дечки има ли некој од вас најдено онлајн мод за пес2013 вака против компјутеров досадно ми е да ја играм играва ??

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Дечки има ли некој од вас најдено онлајн мод за пес2013 вака против компјутеров досадно ми е да ја играм играва ??
оригинал ќе си ја купиш игричката и раат после тераш

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кој е последен и најдобар пач?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Знае некој како се прави играчите да бидат нон стоп во најдобра форма?

Член од
12 мај 2013
Мислења
5
Поени од реакции
0
Го форматирав пц то, и сега од ново кога ја инсталирав имам проблеми. Не ми ги памти измените на контролите. Ќе ги наместам во сетингс и кликам ок, отварам пак сетингс и по старо се :tapp:

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
кој баг се деси, давам гол регуларен све помина и радување и риплејови и дава резултатот ист :tapp:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.893
Поени од реакции
1.337
на нивиов пес едит5.1 ова ми се дешава.... кој сакам да одберам некоја друга Лига или сл од песедиторот . Чаре ?
.png.png

Kajgana Shop

На врв Bottom