PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба добар пач со кој се средени сите логоа, трансфери, имиња на клубови и слични ствари. Па ако има некој фин да ми прати по ПП :)

Не сум отворал во овој подфорум досега, па еве ајде да споделите искуства со играва кој што играл до кај е што е како е.
Мене лично Мастер Лигата секогаш ми била најинтересна на сокериве, почнуваш со млади играчи сите со бели оценки :pos: па со тек на време некои од нив стануваат зверови.
Иначе стигнав до целосна доминација на мастер лигава, прва постава сите ми беа со вкупна оценка над 100, а 7 од нив со максималната 109. На super star домашна лига без пораз, лига на шампиони земена, куп истотака. Али почнав реконструкција (со Интер играм очигледно:pos:) да правам на тимов зашто само во плати почнаа да ми одат по 270 милиони евра, па некои шитнав а некои како слободни агенти ми отидоа од тие што заработуваа по 20 милиони годишно. Сега ми е подослабен тимот али основата ја има уште, не е како реалниов Интер :) Ќе продавам уште првотимци.
Малце повеќе да се посвети внимание и се совладува играва. А да, највиоска победа на super star ми е 11-0.
Така да пишете и вие што највеќе играте до кај сте и сл.

Дај пратете ми по пп некој добар пач со последни трансфери и такви работи, ми се игра

Дечки има ли некој од вас најдено онлајн мод за пес2013 вака против компјутеров досадно ми е да ја играм играва ??

Дечки има ли некој од вас најдено онлајн мод за пес2013 вака против компјутеров досадно ми е да ја играм играва ??

оригинал ќе си ја купиш игричката и раат после тераш

Кој е последен и најдобар пач?

Знае некој како се прави играчите да бидат нон стоп во најдобра форма?

Го форматирав пц то, и сега од ново кога ја инсталирав имам проблеми. Не ми ги памти измените на контролите. Ќе ги наместам во сетингс и кликам ок, отварам пак сетингс и по старо се :tapp:

кој баг се деси, давам гол регуларен све помина и радување и риплејови и дава резултатот ист :tapp:

на нивиов пес едит5.1 ова ми се дешава.... кој сакам да одберам некоја друга Лига или сл од песедиторот . Чаре ?
.png.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom