Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
A vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?

Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
A vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?

Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.
Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo :) Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo :) Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.
Понекогаш имаш и готови теми ;)
http://forum.kajgana.com/threads/Предлог-Квалитетна-храна-низ-Македонија.55379/

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
I da vi kazham. Pred nekolku godini ova beshe forum, interesno beshe. Ke si staeshe nekoja tema i site ke zboruvavme okolu temata. A vaka ako staj nekoj tema. Ili neshto ke se zbunite i ke se izponashate, ili pa za drugo neshto ke komentirate. Mozi i zatoa site od starite chlenovi si zaminaa. Jas si mislev deka ova e forum, a ne maltretiranje i ponizuvanje na drugi lugje.

Ne ne se ljutam sho na sekoe mi se pojavuvate i mi davate loshi komentari, samo sho se nerviram deka sekoj pat sho ke se vratam mislam deka ke bide smenato ama sekogash izleguva istoto.

Sega 100 % ke dobiem miljon komentari, sho baram na forumo ako mislam vaka, oj si, ne chinish bla bla bla. Ne treba. Naviknata sum deka na forumo se ponashat 80 % kako nelugje i gledat samo sho poveke da povredat i da ponizat nekogo. Uzivajte!

Kraj.
--- надополнето: 19 август 2012 во 13:24 ---
Moja greshka :) Sega i za toa ke mi vikat lugjevo :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сендвичара: Цацко, Анатеа :)
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мерлин, најдобрата сендвичара во Кавадарци, скоро 15 години на врвот.
За ресторани би рекол дека според храната најдобар е Астрато и Рамазоти.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сендвичара: Цацко, Анатеа :)
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино :)
Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон :D
Од еден крај до друг.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон :D
Од еден крај до друг.
Па да, во суштина јака е комбинацијата.. :D
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...

Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено... :)

Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па да, во суштина јака е комбинацијата.. :D
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...

Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено... :)

Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш :)
Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење :)
Те сфатив, те сфатив, ама мене овие места ми се супер...........……………… што неможам истото да го кажам за Деспина :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров
Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите. :confused:

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите. :confused:
не ги знам таму ... зоки е добар тај пунио

Kajgana Shop

На врв Bottom