Epa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.A vo koj grad vo Makedonija ne mozish da pisish na kirilica ?
Ресторани имаш секаде добри, зависи ти шо бараш од храна, ентериер, објект, персонал и сл. и кој е твојот критериум.
Понекогаш имаш и готови темиEpa ne e do mene.. jas vas ve prashav kaj vie najubavo Inache ne se naogam tamu za da pishuvam na kirilica.. a kaj sho sedam nemozam ni fonto da go smenam.. A kako sho sum klen od 2005 do sega ne sum bila banirana od forumo zaradi toa sho pishuvam na latinica. Ke mi kazi administrator ako mu prechi i ke me banira, lesno e.
Moja greshka Sega i za toa ke mi vikat lugjevoПонекогаш имаш и готови теми
http://forum.kajgana.com/threads/Предлог-Квалитетна-храна-низ-Македонија.55379/
Сум заборавил да го напишам ЖабаротСендвичара: Цацко, Анатеа
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино
Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и ПантелејмонСендвичара: Цацко, Анатеа
Ресторани: Кај Злате, Пантелејмон, Воденица Мулино
Па да, во суштина јака е комбинацијата..Многу јака комбинација на ресторани си ставил, Кај Злате и Воденица, Жабарот и Пантелејмон
Од еден крај до друг.
Зборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадењеПа да, во суштина јака е комбинацијата..
Воденица Мулино и Пантелејмон се прекрасни ресторани, прекрасно средени, прекрасна услуга во кој поминот ќе ти биде прекрасен, но ќе се чувствуваш избоцкано од околината- богатите луѓе кој го скенираат секое твое понашање...
Додека пак Жабарот и Кај Злате се е многу поскромно средени, за многу поевтино, а воедно и убаво ќе си поминеш....., а за околината- има различен тип на луѓе меѓу кои ќе се почувствуваш многу послободно и поопуштено...
Воглавно според мене овие места се места каде можеш асално да се најадеш
Те сфатив, те сфатив, ама мене овие места ми се супер...........……………… што неможам истото да го кажам за ДеспинаЗборот ми е чим си ги земал двете крајности со еден збор си рекол во Скопје нема лошо место за јадење
Ауууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите.Во Штип дефинитивно сендвичара Хамби, ресторани Нецко 2, Бриони, Лонгуров
не ги знам таму ... зоки е добар тај пуниоАуууфф колку ми е одвртен дечкото што работи во Хамби. Не знам зошто ама секогаш ме пречекува со намрштена фаца и гледа што побрзо да ги откачи мушетриите.
E toj Zoki od Novo Selo mi e odvrten.не ги знам таму ... зоки е добар тај пунио